-Haver, keresett a Klára! -Milyen Klára? -Remélem nem szavaztál a dékára! Amikor 14:05-kor ezt hallod a telefonban, akkor tudod, hogy Karesz haverod megint kókuszgolyót akart csinálni, de megitta az összes sütőrumot. De nem emiatt hívott, hanem mert meghívták MZP eredményvárójára, úgyhogy felvettük a legjobb kabátunkat és irány…az Anker? Azt hittem, legalább Hódmezővásárhelyre megyünk. 18:13 Dobrev állítólag elvitte Zala megyét. „Zala megye márpedig az enyém!” üvöltözi Karesz egy szatyornyi baconös pogácsával a kezében egy MOME-s lánynak, és úgy csinál, mintha neki vitte volna. Egész ehető amúgy a pogácsa, bár nem egy poliphab, de a drága kézműves sörök alá jó lesz. 19:02 Fekete-Győr Andris meg állítólag ott áll kint a hely előtt, de nem engedik be, mert tizenhatnak néz ki, miután szomorúságában leborotválta a szakállát. Az egyik pincér szólt, hogy figyeljek már a haveromra: Karesz letolt gatyával áll az ablaknál és a túloldalon szomorkodó Fegyőr felé nyomja a pucér seggét...

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
surströmming már megint hozza a formátlanságát. Mennyire kell IQ hiányosnak lenni, hogy valaki (na jó, nem valaki, csak büdöshal, a farok) a Hírcsárdát tekintse hivatkozási alapnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.