Az egyetem férfi hallgatói versenyt hirdettek, hogy a partneregyetem lány hallgatói közül ki tud többet az ágyba vinni.

Nyomozást indított a minnesotai St. John's University katolikus fiúegyetem vezetősége, miután az a szóbeszéd terjedt el, hogy a fiú hallgatók versenyt indítottak, ki tud minél több lánnyal ágyba bújni a lányoknak fenntartott St. Benedict testvéregyetemen – írta meg az Index a Yahoo cikkére hivatkozva.

Szexverseny miatt van felháborodás egy amerikai katolikus egyetemen

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Bár részleteket semelyik egyetem sem osztott meg, de nevük elhallgatását kérő fiú hallgatók azt mondták az egyetemi újságnak, hogy egy chat-csoportban ment a fogadás, ahol egyes lányokat még pontoztak is. 

Az Institute for Women's Leadership elnevezésű nőjogi civil szervezet a jövő héten tüntetést és ülősztájkot szervez a St. John's University-n, hogy így tiltakozzanak "a toxikus maszkulin közeg ellen".

Forrás: index.hu, yahoo.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Bocs, telefon:
Tehát : ...egyház célja, hogy a többszöröse lehessen a felveendő és felvehető pénz? Olyan ""orbáni oktatás""-rendszerben?
SÖRÖS
Ők így háborúznak! Libeális megoldás... Egyfajta versengés! Még mindig jobb, mint vágyaikat elfojtva erőszakot tenni a másikon, avagy a pedofília...
Csizmás Kond
@namihami: A mentalítás ismét melléfogás, mert van akinek van és van akinek nincs. Az iskola beállítottsága csak a leadott anyagok milyenségén alapul. A diák aki ott tanul bár kap anyagot a vallásból, mégsem kötelesége katolikussá váljon,
Emmersson71
Inkább ez, mint a szájerkedés a Bibóban :P
Lepényleső
Talán a helyszín megválasztása volt meggondolatlan? A győri tanácsházát erre használni,nem ment volna jobban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.