Sosem látott tömeg gyűlt össze a Békemeneten. Íme Viktor teljes beszéde, és az ünnepség: https://youtu.be/HcfY2yilq5Q     Békemenet 2021 Közzétette: Viktor – 2021. október 23., szombat   Íme pár beszédes fotó: A teljes tömeg nem is fért a képre. A Műegyetem előtt is Sosem látott tömeg gyűlt össze a Békemeneten. Íme Viktor teljes beszéde, és az ünnepség: https://youtu.be/HcfY2yilq5Q     Békemenet 2021 Közzétette: Viktor – 2021. október 23., szombat   Íme pár beszédes fotó: A teljes tömeg nem is fért a képre. A Műegyetem előtt is

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És ha még azt is kiszámolnák, hogy két tüntetésen mennyi volt az állam által egyszemélyre lebontott és átutalt forintösszeg, akkor a két esemény közpénzen kifejezhető mértéke is behatárolható lenne.
simmering73
A Moslékmeneten 300 ezren? Az ellenzéki előválasztáson több mint 600 ezren voltak.. Hát birkáim ebből nagy bukta készül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.