Meg aztán boríték helyett faxon érkezett Soros György kottája, amiből Gyurcsány játszott; akit pedig egy bevándorló meleg, kenyai LMBTQI-aktivista alakít (amúgy parádésan), Révész Máriuszt pedig személyesen Rákay Philip. Mint kiderült, a film rendezője, a brit Keith English szándékosan nem olvasott az események után, nem kért fordítást sem a forgatókönyvhöz, sőt a forgatáson sem volt hajlandó tolmáccsal dolgozni és a színészeknek sem hagyta, hogy angolul szóljanak hozzá. Az érzést, a korszellem hangulatát szerettem volna átadni, azt amit ezek az események jelentenek magyarok millióinak – magyarázta a Deák téri Kakasban tartott vetítés utáni koccintáson. Így talán érthető, hogy miért tér el néhány apróságban a film, attól, ahogy mi ismerjük a történetet. Vélhetően több jele is van a filmben az elszabadult alkotói szabadságnak, de ezek nem tűntek fel első nézésre, ugyanis a film felénél megjelent a vetítésen maga Gyurcsány Ferenc. Pont mellénk ült, és ha már a budapesti...

(Forrás: hircsarda.hu, durbincs által)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Gyurcsány verhetetlen volt 2006-ban, de most a vásznon is eredeti a színészi alakítása...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@jesz: azt mint szakavatott csilletöcskölő ? csak nem írói babérokra vár azzal 50IQ-val ? mint @Eladott Ország: a buta ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?
durbincs
@Eladott Ország: csak mint maga ? Gagyi embernek , gagyi a haknija ? igaz ? hogy ez a @Qqberci: -is érintett ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek Pestre ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: @bakcsubakka: @koszpeko: @silber13: ?@kereső: ?@Nyírfa: @bencemacska: @Horizont: @sgl: @grincss: @C_3PO: @JAJMÁR: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.