Meg aztán boríték helyett faxon érkezett Soros György kottája, amiből Gyurcsány játszott; akit pedig egy bevándorló meleg, kenyai LMBTQI-aktivista alakít (amúgy parádésan), Révész Máriuszt pedig személyesen Rákay Philip. Mint kiderült, a film rendezője, a brit Keith English szándékosan nem olvasott az események után, nem kért fordítást sem a forgatókönyvhöz, sőt a forgatáson sem volt hajlandó tolmáccsal dolgozni és a színészeknek sem hagyta, hogy angolul szóljanak hozzá. Az érzést, a korszellem hangulatát szerettem volna átadni, azt amit ezek az események jelentenek magyarok millióinak – magyarázta a Deák téri Kakasban tartott vetítés utáni koccintáson. Így talán érthető, hogy miért tér el néhány apróságban a film, attól, ahogy mi ismerjük a történetet. Vélhetően több jele is van a filmben az elszabadult alkotói szabadságnak, de ezek nem tűntek fel első nézésre, ugyanis a film felénél megjelent a vetítésen maga Gyurcsány Ferenc. Pont mellénk ült, és ha már a budapesti...

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Gyurcsány verhetetlen volt 2006-ban, de most a vásznon is eredeti a színészi alakítása...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nemhiába kellett előkapni hirtelen MZP-t nyertesnek. Tudhatták, hogy a film után esélye sem lesz nyerni a tehénnek. :)
Emmersson71
Te se fogtad fel az 50IQ-dal a bánya élyén csilletöcskölés közben, hogy a Hírcsárda cikk kit figuráz ki :P
csak úgy....
@verőce21: hányszor nézted meg a filmet,mire erre a döntésre jutottál? :)
jövö tavaszig ,ha az orbán kormány így folytatja,akkor a 2 farkuaknak is több voksuk lesz mint nekik...
Sámannus
Elkúrta fistes is amikor hazarendelte a csatorna virtuóz Józsikát. Hát mé nem kúrogathat ha ott legálisan teheti. Ja és aki gyermekekkel fajtalankodik is elkúrja rendesen csak ezt nem rakták a fityeszes köcsögök a filmbe. Hány fajtalanság egy szemkilövés a patás szerin?
Ne szégyelljétek magatokat buzernyákok mi a Józsikátokat fogjuk megfilmesíteni, úgy hogy elélveztek tőle.
Sámannus
@Sámannus: Lehet folytatásos sorozatot is készíteni Választásig tartót. Hogyan loptátok ki Gruevszkit, Hogyan menekült a pedofil az usákok elől.Hogyan loptátok el a sok milliárdot a fölösleges lélegeztetőkért. Hogy strázsált orbán a Merkel budija előtt amikor a puccsot csinyátátok.
Emléxünk mi is pupákok szarosak vagytok, de nagyon. Szégyelljétek össze magatokat.
namihami
@Emmersson71:. 19.5p:. Ha egy hír úgy jelenne meg, hogy O.V. holnaptól visszafelé forgatja a Földet, ez a ... szimplán készpénznek venné.
verőce21
@csak úgy...: (20:44) Makizajod majd lebulizza őket?
Röhögök és röhögök.
kissé felnőttem
azt anyukád töppedt agyú mert nem öntött ki ilyen moslékot a fürdővizzel silány utolsó tóroger lettél. és te merészelsz tisztességes embereket pénzért mocskolni ??? nézz a tükörbe és köpd le magad selejt vagy @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
kissé felnőttem
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
verőce21
Gyurcsány verhetetlen volt 2006-ban, de most a vásznon is eredeti a színészi alakítása...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.