A nyugati politikusok lopakodó törvényalkotásáról, a hatáskörét túllépő Európai Bizottságról, a politikai nyomásra működő Európai Bíróságról és a meleglobbiról is beszélt az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága előtt Varga Judit. Az igazságügyi miniszter nem beszélt viszont az egész Európát lázba hozó Pegasus-ügyről.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Most éppen nem a suttyó, mert az hím nemű,

hanem a buta liba jelzője a műveletlen, arrogáns paraszt

Jucus a rettentően ostoba (i)gazságügyérünk megint megcsillogtatta legendás műveletlenségét és persze elképesztően arrogáns pofátlanságát
Varga Judit az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága előtt adta elő ostobaságait. A beszámolók szerint többek között azt is ki tudta jelenteni, - azt követően, hogy megemlékezett Orbán Viktor kormányfő hagymázas hét pontjáról is, amelyben – az Európa jövőjéről szólva idén júniusban azt vázolta fel, milyen uniót szeretne látni -, hogy: „az EP elszabadult hajóágyú szerepét vissza kell vágni”!
Tegye fel a kezét, aki csodálkozik! Nem csak azon, hogy fordítva használja.
Gyengébbeknek: V. Hugó (fityesznyikeknek ez nem 5.) Quatrevingt-treize regényéből származik és nyomán terjedt el az a metafora, amely szerint azt az embert, aki kiszámíthatatlanul, vadul, környezetére is veszélyesen cselekszik, „elszabadult hajóágyúnak” nevezik!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.