Október 18-án túrára indult egy férfi a Colorado állambeli Mount Elbert környékén, ám miután 24 órája senki sem tudott hollétéről, a hatóságok a keresésére indultak. Lake megye életmentőinek (LCSAR) hivatalos közleménye szerint a meg nem nevezett férfi reggel 9 körül indult túrázni, ám még este 9-re sem érkezett vissza a táborba. Ezt követően a telefonján próbálták elérni, ám mivel nem sikerült kapcsolatba lépni vele, a legrosszabbtól tartva kiküldtek egy csapatot a férfi keresésére. Az első csapat sikertelenül járt, ezért hajnali 3-kor egy másik csapat is a keresésére indult. Mindeközben másnap reggel fél 10-kor a férfi végül sértetlenül visszatért a táborba, mint kiderült eltévedt, és csak hosszú idő után találta rá egy másik ösvényre, amely végül is hazavezette. A férfi beszámolója szerint semmit sem tudott arról, hogy komplett mentőcsapatok indultak a keresésére, nem fogadott hívásairól pedig azt mondta, azért nem vette fel telefonját, mert nem ismerte a számot. A...

Forrás: noizz.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"A történet nyomán közleményében az LCSAR felhívta a figyelmet, hogy mindenképpen vegyük fel a telefont, még akkor is, ha nem ismerjük a hívó telefonszámát."

Én inkább törvényileg köteleznék minden szolgáltatót, céget vagy pártot stb..hogy a számaik mindenképpen jelenjenek meg, de emellett kiírja azt is, milyen párt, cég vagy szolgáltató! Ha mondjuk hív az XY bank egy "ajánlattal", akkor lássam az XY megnevezést a híváskor. Ha a rendőrség, mentők, katasztrófavédelem vagy - főleg! - párt keres valamiért, az se legyen titok..nem kell sunnyogni, joga van az állampolgárnak tudni, éppen ki zaklatja.

(fenti esetben pl simán küldhettek volna egy sms-t, akkor talán visszacsörgött volna elveszett emberünk...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.