Elég viseletes, igaz? Jakab még soha semmilyen választást nem nyert meg. Ezért nem mer most saját maga ellen bizalmi szavazást kérni. Be van fosva rendesen. Joggal. Ábrázata egyre szarabb Petinek. Látszik, hogy nagyon viseletes a srác. Már a végét járja, már a mi a politikai karrierjét illeti. A választásokat nem fogja már megérni, politikailag. Sőt, lehet még ezt az évet sem bírja ki. A Jobbik konkrétan összeomlás előtt van. A párt elnöke már összeomlott. Nézzék csak meg ezt a pofát. Hamarosan fel fog mondani. Őrlődik. Rottyon van. Lelkileg belerokkant az előválasztási bukásba, és abba, hogy Ferivel összefogott. Jakab hamarosan a történelem szemétdombjára kerül. És ez így lesz jól….

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
FAKENEWS! FAKENEWS! FAKENEWS! FAKENEWS! FAKENEWS! FAKENEWS! FAKENEWS! FAKENEWS!

OLVASATLANUL TORLENDO!

Hiteltelen forrás es beküldő.
(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)
gina
Barmok, szeretnétek hogy feladja, de inkább OV a zsiros elmebeteg adja fel mielöbb, mert nem fog nyerni az a szemét tolvaj !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.