Facebookos képei alapján a Jobbik elnöke teljesen felújította a miskolci családi házát az elmúlt fél évben, a munkálatok nagyjából 10 millió forintba kerülhettek. Ezt úgy tudta kinyögni, hogy még egy közel 10 millió forintos büntetés is nyomta a vállát. Igaz, utóbbi kifizetéséhez a szimpatizánsok támogatását is igénybe vehette. Elvileg. Kérdés, a pár milliós megtakarítással bíró politikus hogyan tudta előteremteni a hatalmas összeget. Egy biztos: minden lehetősége megvolt arra, hogy felvegye a kormány 6 millió forintos lakásfelújítási támogatását.

(Forrás: kontra.hu, durbincs által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?
KisTehen
csak nem sajnáljátok szegény parizerestől?
durbincs
@KisTehen: ettöl az agyi-kodustól ? nem ?
durbincs
@Emmersson71: @Giovanni Alba: mert maguk a bányába más vágatba töcskölnek csillét ? azért még aberáltak ? nem ?
durbincs
@sgl: Mert maga volt ott az Eunuch ? mi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.