Magyarország biztonságban van, mert Nyugat- és Dél-Európával szemben semmilyen körülmények között nem fenyegetik energiakimaradások – mondta a Fidesz európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője, a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deutsch Tamás ismét megleckéztetette a Nyugatot, nem lennénk most a helyükben

Fotó: Facebook

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a helyzet Nyugat- és Dél-Európában súlyos. Mint fogalmazott:

"kézzelfogható valóság, hogy blackout, azaz hosszabb ideig a polgárok által elszenvedni kénytelen áram-, illetve energiakimaradás lehet a téli hónapokban".

Ausztriában a hadsereg már óriásplakátokon, illetve online hirdetésekben készíti fel a polgárokat arra, lehet, hogy az energiaválság miatt hosszabb, egyhetes, vagy akár tíznapos energiakimaradás lesz – fejtette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, Németországban is hasonló a helyzet, ott a katasztrófavédelem olyan tájékoztató filmet készített, amely arról szól, hogy az idősebb, egyedül élő polgárok hogyan tudnak védekezni több napig tartó energiakimaradás esetén.

Ezzel szemben az Oroszországgal kötött hosszú távú, 10+5 éves gázszállítási megállapodásnak köszönhetően Magyarország energiatartalékai biztonságot teremtenek a polgároknak, családoknak és a gazdasági élet szereplőinek – jelentette ki a kormánypárti EP-képviselő.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott: "mi, közép-európaiak, az elmúlt több mint fél évszázadban ahhoz voltunk hozzászokva, hogy (.) Nyugat-Európában bizony jobban élnek az emberek: magasabb anyagi színvonalon és biztonságban".

Most azonban a helyzet, Magyarországgal összehasonlítva, teljes egészében megfordult:

"mi, magyarok, biztonságban vagyunk azért, mert a rezsicsökkentés politikájának és gyakorlatának köszönhetően – szemben Nyugat-Európával és Dél-Európával – nem szabadultak el az energiaárak".

A Fidesz EP-képviselője aláhúzta, hogy a földgáz lakossági ára Magyarországon a legolcsóbb az Európai Unióban, a villamosenergia ára pedig a második legalacsonyabb.

Deutsch Tamás elmondta, ebben a helyzetben a magyar baloldal, Gyurcsány is, Márki-Zay is, Molnár Csaba is, Donáth Anna is továbbra is támadják, meg akarják változtatni, meg akarják szüntetni a rezsicsökkentés politikáját.

"A baloldal azt mondja, hogy az a jó energiaár-képzési rendszer, amely Nyugat-Európában van, ahol egyébként több országban amúgy januárhoz képest 300 százalékkal, illetve 400 százalékkal lett magasabb a gáz, illetve a villamosenergia ára" – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, ha érvényesülne a baloldal rezsicsökkentést megszüntető akarata, akkor az azt jelentené, hogy egy átlagos magyar család évente több mint 380 ezer forinttal fizetne többet a rezsiért.

"Plusz még erre rárakódik az, hogy persze, a magyar baloldal lelkesen támogat egy olyan abszurd brüsszeli elképzelést, miszerint a klímavédelem költségeit is a polgárokkal fizettessük meg, klímaadó terhelje a lakásokat és a gépjárműtulajdonosokat. Ez egyébként további 150 ezer forint kiadást jelentene minden családnak" – fejtette ki Deutsch Tamás.

"Könnyen kiszámítható: amit Márki-Zay-iék akarnak, az félmillió forintnyi pluszteher, az energiabiztonság elvesztéséről most ne is beszéljünk" – tette hozzá.

Deutsch Tamás szólt arról is, hogy az Unió vezetőinek "fixa ideája, hogy minden, ami Keletről jön, Kínából, vagy Oroszországból, az rossz". Példaként említette, hogy amennyiben az európai polgárok életét megmentő, Covid-elleni védőoltás Keletről érkezik Nyugat-Európába, akkor az is rossz, "mert fújj-fújj oroszok, fújj-fújj kínaiak".

"Ugyanez a helyzet az energiaár-képzés kapcsán: ők a szabadpiac ideológiájának korlátlan hittérítői", miközben Magyarország a szabadpiac működése korlátozásának köszönheti az energiaár-biztonságot, és azt, hogy 2013-2014 óta 25 százalékkal olcsóbb lett a rezsi az országban – fejtette ki Deutsch Tamás.

A kormánypárti politikus kijelentette, "meg fogjuk védeni a rezsicsökkentést", a magyar polgárok biztonságban lesznek a rezsiárakat és az energiaellátást tekintve.

A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője Márki-Zay Péterről szólva elmondta: a gyenge ember és politikus magatartása, ha az erejének a hiányát sértegetésekkel akarja pótolni.

Márki-Zay Péter családjának az ad biztonságot, hogy Magyarországon rezsicsökkentés van, ha pedig az lenne a valóság, amit Márki-Zay Péter követel, akkor elszabadulnának az energiaárak, és Márki-Zay Péter családja megsínylené ezt – mondta Deutsch Tamás.

A politikus szerint felvetődik a kérdés, hogy Márki-Zay Péter miért akar rossz ideológiai meggyőződésből hátrányos dolgot a saját családjának.

"Valószínűleg a magyarázat ott keresendő, hogy a magyar baloldal érzi, hogy gyenge és külső segítségre van szüksége, hogy a siker minimális reményével bocsátkozhasson a választási küzdelembe" – szögezte le.

Kiemelte: "kívülről, Brüsszelből, pedig csak úgy kapnak segítséget, ha mindenben felmondják a brüsszeli leckét, ha a magyar nemzeti érdekekkel szemben a brüsszeli érdekeket képviselik".

"Márki-Zay Péter mindig is ezt tette, most is ezt teszi és a jövőben is ezt akarja tenni" – jelentette ki.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, hogy ez intő jel, embereket ugyanis "nem szabad döntéshozatali pozícióba engedni akkor, amikor nem a magyar nemzeti érdekeket, hanem külső érdekeket, jelesül most Brüsszel érdekeit akarják képviselni".

Forrás: MTI

Címlapkép: Facebook

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Tumpika nagyon büdös a pofád. Mossál inkább szájat.
csak úgy....
nepszava.hu/3020366_egyre-tobben-fagynak-meg-magyarorszagon-az-utobbi-evekben
A 2014-es esztendő óta emelkedik a kihűléses halálesetek száma.
Az MSZF összesítése szerint 2017 telén 203-an hűltek ki végzetesen, többségük saját, fűtetlen otthonában.
kapd be tomi..
csak úgy....
tamás népbutításból ismét jelesre vizsgázott! :)
Qqberci
@KisTehen: Akkor tegyük gyorsan spirituszba!...
Qqberci
Tompi! Ha esik egy kis ónos eső, Borsodban napokra leáll az áramszolgáltatás!!!...
ómió
Csak nem már megint igazat mondott ez a Deutsch?
madlaci66
Mert, ha a multikra terhelik a költségeket, akkor azt nem a lakosság fogja megfizetni, ugye hülye fidesses?
Baker
Menj már a pitsába Tompika! Hiszen arra sem futja, hogy három betűt pótoljanak a kaszárnya homlokzatán :P
Baker
@csak úgy...: Jóó...azt nem mondták, hogy mindenkinekesz gáz, de medence fűtésre biztosan marad. Talán még lówellnesshez is...
Qqberci
@KisTehen: Bocika, régen ezt úgy hívták (és a cikkben is ez áll), hogy polgári védelmi gyakorlat. Minden nirmállis helyen tartanak ilyet, hogy ne legyen az, mint nálunk 2013-ban, hogy elakadt autósokat SMS-ben figyelmeztet a Belügyminisztérium: "Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!"...
simmering73
@KisTehen: Te mi a f@szt ajvékolsz itt? Bőgsz itt, mint egy fejetlen tehén. Ausztriában élsz?
VESZ-ÉSZ
Íme ilyen az ország maga is mint az a hiányos felírat a laktanya falán,(mert még erre sem adnak).
Egy tébolyult hülyeségeket beszél,közben minden értékes az országban lepusztul,tönkremegy
és még azt is ellopják ami le van betonozva.Amúgy még megérjük,hogy mi segítjük ki a haldokló
nyugatot,annyira jól megy nekünk.Márt megint.
Clavigo
Jól nézett ki ez a here,,,mikor összeszedték a buzi-bárban,,papírzacskóval a fején...
tudode
Ahhoz, hogy a laikus hírolvasó is tájékozódhasson, meg kellene hallgatnia a hozzáértő érvelését,
.
------Holoda Attila az új gázmegállapodásról: „Nem vagyunk rászorulva, hogy kiszolgáltassuk magunkat az oroszoknak”
.
www.atv.hu/belfold/20211004-holoda-attila-az-uj-gazmegallapodasrol-nem-vagyunk-raszorulva-hogy-kiszolgaltassuk-magunkat-az-oroszoknak
.
""""A korábbi energetikai helyettes államtitkár arra emlékeztetett, hogy a kormány energetikai politikájának egyik fő eleme eddig az volt, hogy több útvonalon érkezzen a gáz az országban annak érdekében, hogy ne legyünk kiszolgáltatva Oroszországnak. De szerinte Magyarország egyébként sincs rászorulva egy hosszú távú szerződésre, nem beszélve arról, hogy jelenleg nem olyan a piaci helyzet Európában, hogy megérné gázt vásárolni."""
--------------------------
.
A lényg az, hogy Magyarország rendelkezik annyi földalatti gáztározóval, hogy amikor olcsó a gáz ára akkor kellene feltölteni azokat!
.
A külügyér ugyan diplomázott a közgázon sportmenedzseri szakon, többek között a gázüzletet is ugatja mint kutya a holdat, de győzelmi zászlót lobogtatva nyilatkozott, hogy
.
----- Szijjártó Péter: Aláírtuk az új 15 éves gázszerződést a Gazpromal
www.portfolio.hu/gazdasag/20210927/szijjarto-peter-alairtuk-az-uj-15-eves-gazszerzodest-a-gazprommal-502466
.
""""Aláírásra került az orosz Gazprommal az újabb hosszú távú gázvásárlási szerződés, amely ebben a bizonytalanságokkal teli világban tizenöt évre garantálni tudja Magyarország energiaellátásának biztonságát - jelentette be a tárca szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten."""
--------------------------
.
Miközben az egyeduralkodó ikerTESÓJA csikicsukit játszik a gázcsapok nyitogatásával, csukogatásával:
.
----- Senki nem hitte el Putyinnak, hogy tényleg elzárja a gázcsapot
index.hu/kulfold/2021/10/01/ukrajna-gazprom-putyin-diplomacia/
----------------------
.
Ennyi lehet a "hadicsel", saját duGÁJUKBA dőlve!
fergeteg
Az energiaválság világméretű.
Nincs egy megye egy járás egy ország sem amely kimarad ebből.
A nagyobb hidegben minden uniós országban csak 15 fokot és 15 fokos melegvizet lesznek képesek az országok
erőművei előállítani. NYUGAT MÁR KÉSZÜL.
Pálinkás Pál
@KisTehen: te miért ilyen kamu,bulvároldalakról linkelgetsz..
Qqberci
@fergeteg: Sőt! Magyar melegeket fognak importálni a fűtéshez!...
fergeteg
Qqberci !
Bizony komoly dolog ez.,háborús helyzetet teremteni minden szektorban. Gyurcsánynak Almásfüzitőt szocreál üzemmódbakell állítani. Bauxitot kell újra nagy tömegben bányászni és alumíniumot előállítani az ablakok alufóliával történő lefedéséhez.mint nyugaton tanácsolják. Hőfelszedő virágcserepeket kell újra vásárolni. De csak a nagyanyáink virágcserepei alkalmasak erre.
lampa laz
Hülye büdös zsíroshajú csak Budapestet és Brüsszelt látja, a magyar valóságra vak.
Vidéken főleg ahol még gázközmű sincs, bßhtyák a rezsicsökkentést meg az orosz gázt. Ott annak is örülnek ha néha fideszes szórólapokkal találkoznak, amit tűzre dobhatnak, h melegedni tudjanak mellette. A környezetszennyezésben éppen ezért élenjárnak, mert mindent elégetnek a fagyhalál ellen.
Tompika, te jobban teszed ha az ilyen helyeket elkerülöd, mert ellopnak. Veled egy téli szezont ki lehetne fűteni, mert olyan vastagon áll rajtad a zsír, h tavaszig égnél.
fergeteg
lampa lazas vagy te kisöcsi. !!!
Ausztria persze tele van gázvezetékkel. Nálunk alig van olyan település ahol nincs gáz.
Cigányputrik is gázzal fűtenek.
Clavigo
@fergeteg: Kis hülyém,,csillapodjál...A büdös Gazdád is azért szökött meg meg a csutkai putriból,,mert csak akkor volt gáz,,,,,ha a lopott tehén telefingotta...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:02
Ez volt az év vicce.Gondolom annak is szántad.
solidedge
Breaking! Nyugat kapitulált. A magyat hadsereg megkezdte a bevonulást.
kulabombaafityiszre
Akkor vigyázva drogozzál brüsszelben a kecóban nehogy megfaggyál már.Kin fogunk akkor röhögni?
Bár utánpótlásod van bőven a fideszben.
Gazella
Drogbaro... csak nehogy az osztrsk korbe rohogjon teged... ok nagyobbb kapcitasu gaz taroloval vannak ellatva...jah az sramrol ne is beszeljunk... ott vannak a szelkerekek, nspelemek... soroljam meg... nalunk meg nincs kifejlesztve ilyen mrgoldasok... az orosz vizezett gazzal meg kitorolheted a valagadat...
Eladott Ország
@KisTehen: @fergeteg: ma, 15:04 ♦ Valóban sok kistelepülésen a gázvezeték kiépült, de csak az ingatlan előtt! A gázcsonktól a lakóépületig viszont nincs vezeték, mert drága a fűtés gázzal, a fizetés meg "málenkijra", sikeredett, csak a munkaalapú társadalom, meg a nagybüdös lóf@sz, a robot lett nagy. Fa-széntüzelésű kazánok vannak, vagy kályhafűtés. Kondenzációs kazánról, Schiedel kéményrendszerről, korszerű fűtésről, megújuló energiáról meg csak álmodoznak.
Matolcsy és Orbán szerint 2030-ra utolérjük Ausztriát. Szerintünk vele inkább Kongót
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/52682044_562677120878866_5660225279277137920_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JEgrO7vWtlMAX-EfMnn&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=464b0100d516fb9e1a7fadf19cf6b337&oe=61ABCAB4
Ausztriához közelebb voltunk az "átkosban", mint most! Sajnálom szegény sógorokat, hogy e jóslat szerint ennyire lesüllyedt az életszínvonaluk! Legfeljebb benzinárban, autópályadíjban előztük meg Ausztriát
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/134649032_1026492381164002_8121676282496452942_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=UdGtzMdHz-cAX_jYLjz&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=194c49c3cae08159a5b740fe2152efeb&oe=61ACD6C2
Istenakinincsen
@KisTehen:ma, 08:59
Nem azt nem hisszük amit ide linkelsz,hanem azt hogy itt minden oké,bár a gázárak a mai legújabb infó szerint 270%-os növekedése számodra nyilván nem teher.Ha nem hiszed nézz utána.Én láttam ám a saját szememmel...
csipetke
Csak a címre:- ...és most a Nyugat jól összefosta a bokáját félelmében...
Istenakinincsen
@sgl:ma, 09:01
Nincs ilyen,mind a saját zsebét tömi...Nem lehet hogy a többi párt is ugyanilyen?
Lassan de biztosan csalódnom kell már mindenkiben?(tisztelet a kivételnek,ha van olyan)
Istenakinincsen
Ez a barom megint leégeti magát,hol tanult ez és mit?Kit akar ez a semmirekellő leckéztetni?
O1G nagy haverja a koleszból,ezért van nagy pofája.Rakosgatják ide oda mert semire se jó csak a pofája nagy.
Eladott Ország
@Virág Árpád:ma, 19:17 ♦ És ki nem szarja le b+! Erősen gondolkodom hogy áttérek az iszlám hitre. Ha most öt feleségem lenne máris ötször igényelhetnék a nevükben pár száz milliós agrártámogatást. Hozzáférhetőek az agrártámogatásokkal kapcsolatos információk a Vidékfejlesztési Hivatal jóvoltából, amely rendkívül jól bemutatja azt is, hogy hogyan jutottak sokmilliós agrártámogatáshoz olyan politikusfeleségek is, akiknek vajmi kevés közük van a mezőgazdasághoz.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/18222575_1472103052841894_2487022348482435730_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=MCD9KCiKMtcAX9sWSBq&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0480852169a33034681e05b98638944c&oe=61ADF7F5
Orbán évente 50 millió forint földalapú támogatás vesz fel Uniótól. Azaz több mint 4 millió forint havonta. Orbán: Nem kaphat munka nélkül pénzt senki sem.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/155037390_1062771434202763_7990065469069813548_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8FuYMYfI3SsAX8Tq8Kj&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e244a75a47139b1f41ea911bd52901e2&oe=61AD7D8D
Istenakinincsen
@KisTehen: Itthon vagyok és élek,mint marci hevesen:)Szerintem te nem vagy olyan buta hogy hagyjad hogy csak megfejjenek és ha megöregszel levágjanak marhapörköltnek.
Hogy működik ma a világ?Érdekel?Hogy működik Orbán Viktor?
Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy ország vezetőjének szerinted?
Szerintem a világunk országainak vezetőinek két elvárás(két tűz)között kell helytállniuk.
Egyik az,hogy kordába tartsa a birka népét...A másik az hogy amit ott megbeszélnek a világ urai ne kerüljenek nyilvánosságra.Az EU-val és brüsszellel folytatott harc csak szinjáték.Hazugság!
Közös érdekük az uralkodóknak a rabszolgaság fenntartása és a dolgozók kordában(csordában)tartása.
Sem a bociknak sem a zsiráfoknak nincs lehetőségük a betekintésre.A piramis csúcsa túl magasan van.Arról nem is beszélek amikor a piramis csúcsvezetői megbeszélnek valamit a fejed felett.
Istenakinincsen
@KisTehen: Ezek után még mindig azt mondod hogy Orbán Viktor szimpatikus, esküjéhez híven az országért dolgozó fideszes!!???
Toller Béla
Ahogy öregszik, egyre idiótább a dumája, és maga is igánytelenebb. A betüket sem, kell már pótolni a háttérben...vegyetek még két repcsit !
ómió
@Horizont: A Lenin összes mondja így nektek, vagy csak a legújabb hazugságkurzusotok?
ómió
@Horizont: A magad napi példája alapján képzelsz el? Sokakkal vagy így? Fókuszálj inkább a saját gyógyulásodra! Vagy az már reménytelen?
namihami
Drogostomi észt oszt. Hurrá, ezek szerint mégiscsak lenne értelme annak, hogy levizsgázott?
Bár furcsállom, hogy olyasmit osztana, amiből neki sincs? Csak nem a háttérben meglapuló Kósával állt össze? Esetleg a Rezsibuzival? Erős felhozatalnak látszik...
inhuman
Deutsch "előember" Tamás szava itthon sem számít, külföldön még annyit sem.

A kép lepukkant háttere önmagáért beszél. Ez a kép készülhetett volna 1981-ben is, csak akkor az EU-s zászló helyett a szovjetzászló lógna (a magyar zászló ugyanúgy fenn lenne akadva a fán)
telegdilaci
@sgl: Sajnos egy sincs mindegyiknek a saját és családja meggazdagodása jóléte az első,nem is értem ezeket,a Maffiózókat,állandóan kivétel nélkül azt böfögik hogy mit akar vagy mi lesz ha a Baloldal kerül kormányra,amire semmilyen bizonyíték nincs,csak kitaláció,hazugság az ellenzék lejáratása a célja,ezekről a Fideszes gazemberekről sem gondoltuk,a 2010-es választások előtt,hogy kifogják rabolni az Országot,amit ellenzékben kritizáltak,vagy verték a nyálukat,sok lenne itt felsorolni,kormányon minden aljasságot,gyalázatosságot elkövettek,az Ország ellen!
ómió
@bakcsubakka: Bolsi latrinabúvárként ezt bugyogod az efftársi latrina aljáról? Megint másra hazudnád magadat?
ómió
@Horizont: Ne háríts! A kommentjeidből virít, hogy az évi 2x-i gázáremelés immár több, mint 10 éves hiánya komolyan károsította a mentális kvalitásodat!
ómió
@Horizont: A hülye az, aki a fenti szimptómákat hordozza! Ne rám hazudd a nyavalyádat!
ómió
@Horizont: Szóval, az összefüggéseket se érted! Ja, merthogy hülye vagy csak másra hazudnád! Akkor, inkább - ahogy eddig is - drukkolj a magadfajta hülyék számára "üdvös gázáremelést" ígérő Márki efftársadnak!
ómió
@bakcsubakka: Te is elkaptad a kreténségetek meg a tetves bolsiságotok másrahazudását kiváltó efftársi vírust Aki kretÉn efftársadtól? Netán Horizont efftársad fertőzött meg vele téged? Már az egész bolsi nyájatok ebben szenved?
ómió
@Horizont: A kreténséglemezeden még a tű is fennakadt?
ómió
@Horizont: Szólj a dilidokidnak, vegye le a fennakadt dililemezedet!
ómió
@Horizont: Merülj alá, bolsi latrinabúvár! Addig se bűzlesz itt külön meg még az idiotizmusod is a helyén lesz!
Lepényleső
Dettó,- dedó? A rájuk szavazó 1,8 milliónak (akik állítólag 2/3-a a 8 milliónak) ez való?
ómió
@Horizont: Mi van, zümi!? Még mindig a dililemezed forog?
ómió
@bakcsubakka: Horizont efftársad rád ragasztotta a dilinyóvírus efftársi változatát, vagy csak alaplényed, a majom bújt elő belőled?
ómió
@Horizont: Még mindig züm-züm az állapotod? Szólj az ápolóidnak! Vagy ők is tehetetlenek ebben?
inhuman
@Virág Árpád: NAGY az Isten állatkertje.
Virág Árpád
@inhuman: Vedd be azt a XANAX-ot, s igyál rá!
ómió
@Horizont: Nem szűnik nálad a zümi-zümi? És az ápolóid tűrik?
ómió
@bakcsubakka: Örülök, hogy veled egyetértésben konstatálhattam a kreténségedet!
ómió
@Horizont: Még mindig zümi-zümi vagy? Legalább szedáltasd magad!
ómió
@Horizont: Helló, zaki! Sztrájkolnak az ápolóid?
ómió
@Horizont: De "felszabadult" vagy, bolsiék fajkreténje, így az ápolóidtól "megszabadultan"! Talán még 45. után se voltatok ennyire!
ómió
@Horizont: Nyugodj meg, bolsiék fajkreténje! Márki efftársad tutira ígérte - ha megválasztanák - a számodra igen megnyugtató efftársi gázáremelést!
ómió
@Horizont: Nálad tényleg beszorult a dililemez! És az ápolóid hagyják?
ómió
@Horizont: Eszerint hagyják? Ha már elmebeteg vagy, legalább teljesedj ki benne alapon, idiótája!? Akkor, csak zümmögj tovább!
ómió
@Horizont: Látom, még mindig OPNI-hiányban szenvedsz! Jól kib..tt veled Böszme gazdád!
ómió
@bakcsubakka: Rezidenciádon, az elmeosztályon ennyi a szókincs, vagy csak a tükörrel beszélgetsz, ami előtt az ápolóid a tolóágyon ottfelejtettek téged? Netán Horizont nevű elmebeteg társadtól kaptad el ennek a vírusát?
ómió
@Horizont: Látom, a jelenlegi vigyorgó tehetetlen az állapotoddal! Az OPNI-hiány szidrómád igen súlyos!
ómió
@Horizont: Nem vagy jobban, bolsiék zakkantja!? De azért hazatalálsz még?
ómió
@bakcsubakka: Üdvözöllek, Hülye komcsi! Én ómió vagyok! A mai Internacionálé-kvótádat, Hülye komcsi, legalább elénekelted már!? Mondjuk, Márki efftársaddal a reggeli "litánián"!?
ómió
@Horizont: Neked ott az elmeosztályon állandóan azt mondják az ápolóid, hogy "hülye vagy" és erre vagy "felhúzva"? Azt látom, hogy igazuk van, de javulással téged senki nem kecsegtet?
ómió
@Horizont: Szóval, mindig ezt mondják neked az ápolóid ott az elmeosztályon! És ettől mentél át papagájba, non-stop magadnak mondogatva, hogy hülye vagy? És semmi terápia nincs rá? Már, ha szedáltatod magadat, az se használ neked?
ómió
@Horizont: Még mindig a neved zümmög a fejedben?
ómió
@bakcsubakka: Elkaptad a vírust Horizont efftársadtól! Neked is a saját neved zümmög a fejedben?
ómió
@Horizont: Bolsi faszfej! Még mindig a nevedet ismételgeted?
ómió
@Horizont: Nem szűnik a rohamotok? Bakcsubakka efftársaddal most egymást becézitek?
ómió
@bakcsubakka: Nem szűnik a rohamotok? Horizont efftársaddal most egymást becézitek?
ómió
@Horizont: Ne becézgesd már bakcsubakka efftársadat! Vagy szomszédos az ágyatok ott az elmeosztályon?
ómió
@Horizont: Szedáltasd már magad, bolsiék elmebetege, mert még rosszul leszel!
Eladott Ország
@Virág Árpád: november 7., 19:17 ♦ Nagy István agrárminiszter szerint soha akkora szükség a tudományos eredményekre, a kutatásban rejlő lehetőségekre nem volt, mint most. Ehhez képest mit csinál a kormány? Bezáratja az ország egyik legnevesebb egyetemét, az MTA-t gyakorlatilag beszántja, de legalább sorosozva tönkreteszi a közoktatást is. Ilyen körülmények között mégis hogyan lehetne csodát tenni? Mert ugyan pénz lenne arra, hogy fejlesszék a mezőgazdaságot, de ehelyett a földek jelentős részét inkább jól menő oligarchák tulajdonába adták, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen tápanyag kell a búzának vagy kukoricának. Itt nem csak a technikai lemaradás okoz problémát, hanem az is, hogy olyanok kezébe kerültek a hazai földek, akik nem valódi gazdálkodók, ellenben degeszre hízott NER-kitartottak.A '80-as évek közepén a magyar mezőgazdaság a világ 4. legerősebbje volt . Igaz olyan miniszterek irányították, mint dr Dimény Imre, dr. Romány Pál. Mindkettő a mezőgazdasági tudományok doktora,akadémikus volt. Önellátó volt az ország, s még jutott bőven exportra is. Nem volt búzabomba, dinnyebomba, Kishantos stb.
Virág Árpád
@Eladott Ország: A 80-as éveket nem tudod visszahozni! Gondolkozz az elmúlt 30 évben!
ómió
@Horizont: Kreténék picinye! Még mindig zümi vagy? De muszáj mindig a nevedet ismételgetned?
ómió
@Horizont: Túl döcögősen érdes az agyad helye, hogy monoton ezzel bíztatod magad?
ómió
@Horizont: Mi van, zakkantfi!? Még mindig a nevedet mormolod?
ómió
@Horizont: Tetüfi efftárs, még mindig zümi vagy!?
Istenakinincsen
@ómió: Gyere a másik neveddel,mert ezzel már leszerepeltél.
Tudod.Durbincs is vagy...a stilusból itélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.