Sci-fibe illő lépésre szánták el magukat a szomszéd országban. 

Az Európában kialakult súlyos energiaválság miatt az osztrák hadsereg részletesen kidolgozott instrukciókat terjeszt a lakosság körében. Ezeket akkor célszerű követni, ha hosszabb időre áramkimaradás lépne fel. A fegyveres erők honlapján közzétett tájékoztatás az interneten kering, egymásnak küldik az Ausztriában élők és dolgozók – tudta meg az Index.

Energiaválság Európában: az osztrák hadsereg egyhetes áramkimaradásra készíti fel a lakosságot

Fotó: 123RF.com

A tájékoztatóban egyebek mellett részletesen leírják, miből mennyit érdemes elraktározni ilyen esetekben.

A legfontosabb: maradj nyugodt. Cselekedj körültekintően és megfontoltan!

Tömeges és hosszan tartó áramszünettől tartanak Ausztriában.

− kezdődik a tájékoztató, melyben felhívják a figyelmet, hogy az áramszünet akár egy hétig is tarthat. Ilyenkor több, mindennapossá vált eszköz és infrastruktúra leáll – figyelmeztetnek. Ide tartoznak többek között a benzinkutak, a közlekedési lámpák, a vasúti forgalom, a liftek és felvonók, valamint több tömegközlekedési eszköz is. Emellett nem lesz elérhető a vezetékes telefon, a mobiltelefonok töltését nehezen lehet megoldani, megszűnik az internetelérhetőség, és leállnak az ATM-ek is.

Forrás: Index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ez a nyugat baja. Van itt ennél érdekesebb is:
"A kőkemény kínai kommunista diktatúra felvilágosultabb és modernebb rendszer, mint Orbán középkori feudális keresztényfasiszta diktatúrája, legalábbis erről tanúskodik, hogy a kínai Fudan egyetem, amely egy hatalmas korrupciós ügylet keretében hamarosan campust nyit Budapesten, Sanghajban transznemű gyerekekkel foglalkozó klinikát hozott létre saját kórházában. Ha lehet arra számítani, hogy a budapesti Fudan egyetemen nem csupán kémeket képeznek és toboroznak a kínai diktatúrának, hanem más képzés is lesz, Orbán kaphat egy transzgender klinikát tőlük.

A klinika célja, hogy transznemű gyerekek és tinédzserek számára biztonságosan és megfelelő egészségügyi feltételek között biztosítsa a nemváltást. Rendkívül érdekes lesz ez Budapesten, ahol bűncselekménynek számít a nemváltásról való tájékoztatás és informálás is, amit a helybeli diktatúra homoszexuális propagandának és a pedofil bűncselekmények egy formájának tart. A sötétnél is sötétebb orbáni középkor sötétségében az embertelen és jogtipró kínai kommunista diktatúra maga a fény az éjszakában, a felvilágosodás világító csillaga."
nepszava.us/a-fudan-transzgender-gyerekklinikat-hozhat-orbannak-budapestre/
jancsipapa
@rokker33: És mért kell " próbálni ",ha van ( lesz ) elég...
Sámannus
Kár örülni. Mi még védtelenek leszünk, amikor ők megoldják a problémáikat. Jobb felkészülni nekünk is, ha lerázzuk a muszkákat, mi biztos sokkal védtelenebbek leszünk a zsarolások ellen. A zindex csak ezt tudja kiokádni, a zigazság már neki ártalmas dolog.
Nálunk tíz éve nem volt energia racionalizálás a rezsihumbuk el vette a zemberek eszét,és védtelen, kiszolgáltatott az ország az ilyen hatások kivédésére lévén hogy az előrelátás helyett csak a pillanat szemfényvesztői rabolják szét a jövőnket.
ómió
Pedig ilyet Márki efftársék is "kivívnának" nekünk!
Rizikó
Ez cirkusz és aljasság. Ausztria nem tudja megoldani az energia ellátását? Akkor miért zöldítenek addig, amíg az alapot sem tudják megoldani?
simmering73
Megkérdeztük az ismerőseinket mi igaz ebből az energiaválságos hisztiből. Ők Rajna-Pfalz tartományban élnek, és csak pislogtak, hogy nekünk mi bajunk. Semmni ilyesmiről nem hallottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.