Újabb részletek láttak napvilágot a Városháza eladása kapcsán. A videofelvételen ugyanaz az álarcos alak, Anonymus beszél, aki a Cseh Katalin körül a nyáron kialakuló céges botrányhoz is megannyi információt osztott meg a közvéleménnyel. A videón szereplő alak ezúttal Berki Zsolt kapcsán játszott le egy hangfelvételt. Berki annak a Northern Rock Kft.-nek a tulajdonosa, amely az Index által nyilvánosságra hozott szerződés szerint megbízást adott a Városháza eladására. Az álarcos által vasárnap bemutatott hanganyagon két férfi beszélget, az nem derült ki, hogy kik ők pontosan. Egyikük azonban egyértelműen, jól hallhatóan megnevezte Berki Zsoltot, és részletesen elmondta, hogy Berki közreműködésével hogyan jutott hozzá korrupciógyanús körülmények között a fővárosi önkormányzat egyik ingatlanához. Az esetet elmesélő férfi világossá tette azt is, hogy az ingatlanvétel 2019 után, már Karácsony Gergely főpolgármestersége idején történt. Anonymus az állítások súlyát tovább...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A Városháza eladását a fideszes képviselők is megszavazták. Tehát le Karácsonnyal, le a Fidesszel!
Yoda69
FAKENEWS!
OLVASATLANUL TORLENDO!
Hiteltelen forrás es beküldő!
(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)
jesz
durbincs ide, durbincs oda, Karácsonyt nagyon meg akarják buktatni...még állja a sarat..
Yoda69
@jesz: Nem tudom mire verik magukat a fideSS nacik? Karacsony visszalepett. Ha tavasszal nem nyer a demokratikus ellenzek, akkor a fovaros is elesik mert a fideSS kiverezteti.
Sámannus
A döghal egy kaukázusi kecskebaxó migráns.
simmering73
@durbincs: Te vagy a moderátor is, hogy eltüntek a bejegyzéseim? Így olyan, mintha magadban beszélnél, te csilletöcskölő agyhúgyköves "náci fajgörény". Látom tanultál új szavakat. Csak nem ómió rokonya vagy, a pusztulat vigyen el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.