Ez a fénykép tételesen cáfolja a migránsok panaszait, illetve a baloldali, bevándorláspárti sajtó ezzel kapcsolatos hazug történeteit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek Pestre ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: @bakcsubakka: @koszpeko: @silber13: ?@kereső: ?@Nyírfa: @bencemacska: @Horizont: @sgl: @grincss: @C_3PO: @JAJMÁR: @Nyírfa: @human: ?
Sámannus
Két nap alatt húszezret gyengült a forint. ...
istván irén
@durbincs: keress fel 1 állat orvost hát ha segít , 1 farok vagy semmi más
istván irén
simán le kell őket lőni rohadt haza áruló tetvek miért nem otthon harcolnak? ide eszi a fene azt sok rohadt csődört hátra hagyva a családot azok dögöljenek éhen csak nekik jó legyen
durbincs
@Sámannus:aki @csak húgy..: maga mácsak tudja az oláh bányába ? hisz Csau pribékje volt ? mint vizelő banya demon ?
namihami
Mert egy ilyen fotóról a sasszemű jobboldali tökéletesen fel tudja mérni, hogy ezesetben nem egy ""valódi kínai"" kabátról van szó. Persze, mert még biztosan sosem hallott az Adidos, Nuke, Sany és egyéb, őseredeti kínai luxuscikkekről.
Biztos a kép készítője is ott volt a kép készítésekor és leellenőrizte a kabát gyári és egyéb jellemzőit.
Origo? Miért nem lepődünk meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.