Frode Caspersen dán szobrász-képzőművész a 2012-es londoni olimpia ellen tiltakozik a homoszexuális építménnyel. "Az építmény az elérhetetlen iránti szüntelen vágyakozásunkat fejezi ki, azokról a vágyakról szól, amelyek már születésükkor halálra vannak ítélve. " – foglalta össze a saját neméhez vonzódó hím épület lényegét Caspersen. Az esemény megnyitóján Semjén Zsolt (aki azonos a KDNP-s politikussal) elmondta, régóta várt a világ arra, hogy valaki ilyen erőteljesen fejezze ki ellenérzéseit egy sporteseménnyel kapcsolatban. Caspersennek egyébként nem ez az első kísérletező jellegű vállalkozása. Tavaly a labdarúgó világbajnokság ellen tiltakozott egy leszbikus pontonhíd felállításával Párizsban, ám akkor a rendőrség akadályozta meg az akciót. A piramis hivatalos megnyitója után Egyiptom bekérette koppenhágai nagykövetét és gazdasági szankciókat helyezett kilátásba Dánia ellen.

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@durbincs: Te vagy a zárókő a buzipiramison, te ócska bányabuzi :P
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
@durbincs: Te vagy a zárókő a buzipiramison, te ócska bányabuzi :P
Giovanni Alba
Csak az hivatkozik a Hírcsárda bevallottan célzatos álhíreire, akinek surströmming* van az agya helyén.
*A surströmming tavasszal fogott hering, amit már a konzervdobozba csomagolás előtt fermentálnak a svédek, és legalább egy hónapot pihen, mielőtt a boltok polcaira kerül.
Giovanni Alba
A modern dízel autók kötelező adaléka a károsanyag-kibocsátást csökkentő AdBlue-folyadék, amiből azonban az elmúlt hetekben jelentős hiány alakult ki.
A probléma hátterében a földgáz világpiaci árának jelentős drágulása áll, ez ugyanis elengedhetetlen a folyadék előállításához. Magyar borászok most új módszert dolgoztak ki, amihez nem kell földgáz: az AdBlue-t Kékfrankosból, Kéknyelűből és Curacao-likőrből állítják elő. A módszer lényege, hogy az italokból kivonják a kéket és azt összekeverik desztillált vízzel.
A 2018-as évjáratú AdBlue-nk egészen kiváló gyümölcsös ízvilágú, tanninokkal és nitrogén-oxiddal teli testes adalék, finom ammóniás utóízzel. Kedvező élettani hatása, hogy vakságot okoz, így aki ezt megvásárolja, nem lesz gondja többé a dízel gépjárművével. A hölgy vezetőkre is gondoltunk, ezért készült el az Curacao-likőr alapú AdBlue, ami kapható AdPink változatban is. Adagolásnál az AdBlue-beöntőnyílásra helyezett narancs karikával és koktél esernyővel ajánljuk a feltöltését
Ha már Hírcsárda, akkor az legyen igazi Hírcsárda!
simmering73
@durbincs: Jó reggelt neked is bérfaszszopó nertárs. Aktív vagy mint Szájer Jóska a buzi dzsemborin.
simmering73
@durbincs: Másznál a buzi pramis csúcsára tátott picsával. Fene azt a mocskos gusztusod.
simmering73
@durbincs: Mi van csilletöcskölő buzzanat. Már a buzipiramisba is beevett a fene? Remélem szétkurták a seggedet.
Aki Én
Sokatmondó, hogy ezt a korcs @durbincs: ot ez a téma nagyon izgatja. Az sem lehet véletlen, hogy egy nagy segg az avatarja.
odst
Én erről is csak a buzi fideszesektől tudok.
Ha nem lennének buzi fideszesek, akkor nem tudnék róla.
Most már tudok, mert fideszes buzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.