Egyre mélyebbre süllyed a saját hazugságaiban Jakab Péter. A Jobbik elnöke már korábban is felvillantotta a liberális oldal legjobb védekezését, mi szerint perrel fenyeget mindenkit, aki rávilágít a mutyi-gyanús ügyeire. Így tett akkor is, mikor napvilágot látott meglehetősen gyanús ingatlanvásárlási ügye is. A Bors azonban újabb bizonyítékokat mutatott be, amelyek még jobban aláássák a baloldali […]Egyre mélyebbre süllyed a saját hazugságaiban Jakab Péter. A Jobbik elnöke már korábban is felvillantotta a liberális oldal legjobb védekezését, mi szerint perrel fenyeget mindenkit, aki rávilágít a mutyi-gyanús ügyeire. Így tett akkor is, mikor napvilágot látott meglehetősen gyanús ingatlanvásárlási ügye is. A Bors azonban újabb bizonyítékokat mutatott be, amelyek még jobban aláássák a baloldali politikus szedett-vedett védekezését. Lapunk is beszámolt arról, hogy a Jobbik két vezető politikusa kereste meg a Bors szerkesztőségét leleplező dokumentumokkal arról, hogy a pártelnök...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@sgl: Mert maga meg max két csillét töcskölhet a bánya X-szektorába ?
durbincs
@Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @Eladott Ország: csak mert maguk ? a tatus pénzén töcskölik fényesre lent a csilléket ? +++plus ez a három psihopata barnainges fasiszta-náci a @simmering73: @colibri: @RonaGyuri:aki @Sámannus: is ?+ @csipetke: @jesz: @justhpeter: @Nyírfa: @nemkati: @sgl: @Jozefina:@Qqberci: a hontalan csille-pucerek ? ?
durbincs
@csak húgy...: de Bezzeg maga meg vigan vizelhet a genderek szájába ? + @csipetke: a magáéba ?
durbincs
@kereső: Csak mert maguk csilletöcskölés közben kommunikálnak ? és a fejükkel morzéznak a sineken ?
durbincs
@namihami: @Giovanni Alba: @Katalina62: mert maguk béröcsögök fulba nyomják a az Lmbtq-t meg a Denevér-Bejglit ?
durbincs
@Sámannus: @jesz: @Emmersson71: @Sámannus: Mert maguk is pornyoznak lent a bányába ? csak épp a csillékkel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.