Végre eljött a nap, amit Várkonyi Andrea már olyan hosszú ideje várt, de saját bevallása szerint még szoknia kell az új helyzetet -írja a Blikk.

"Nagyon vártam, elég furcsa, szokatlan" – Mészáros új felesége, Várkonyi Andrea nagyon boldog

Hosszú ideje tűkön ülve várta már ezt a napot Várkonyi Andrea, aki nem régen jelentette be könyvének megjelenését. És ezt lehet? Jogod van jól lenni a könyv címe, amely már a megjelenése előtt a sikerlisták élére tört, mától pedig felkerült a boltok könyvespolcaira.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés

-Véégre eljött az, amit nagyon vártam! Bár elég furcsa, szokatlan érzés a saját könyvemet a polcokon látni! De a lényeg, hogy hétvégétől már kapható online és a nagyobb könyvesboltokban!(pár nap múlva a kisebbekben is)

- írta boldogan Mészáros Lőrinc felesége az Instagramon frissen közzétett fotója mellé.

Forrás: Blikk

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Megfogta az Isten lábát, bár járt mellé Lölő f@sza...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@csipetke: 21:16

A belevaló szó alatt nem azt értettem, hogy elfogadható, csak annyit, hogy még nem olyan öreg, hogy beérje a megjelenéssel egy szép, fiatal nő mellett.
csipetke
@CsipkeRózsa: Oké,értem. De azért egy okos,tanult nőnek mégiscsak gáz egy ilyen baromi gazdag,de végtelenül tapló emberhez aranyásóként hozzámenni. Tulajdonképp eladta magát pénzért.Ez is egyfajta kurválkodás
CsipkeRózsa
@csipetke: 17:32

A kurvák közül a legjobban keresők.
namihami
@csipetke: @CsipkeRózsa: Az, hogy Andika eladta magát, az gyomor kérdése. Bírja--csinálja.
Én Andika szüleit kevésbé tudom érteni. Talán sajnálni, ha mégis... Egy diplomás, nem a faluvégi viskóban tengődő család, akik nem kénytelenek a lányukat ""jól"" kiházasítani (lásd Timike és a Mikulás). Ez a család nem a havi nagybevásárláshoz szükséges pénz miatt kellett, hogy a Lölővel összepárosítsa a lányát.
Oké, a Bocskor se egy családi álom volt, de (hiába a vagyon--Orbánnal terhelten) ehhez képest mégis egy szintnek számíthatott. Persze:: Kis pénznél jobb a több. Kiváncsi lennék arra, hogy egy fideszbukta után mefddig fog kitartani a szerelem.
Istenakinincsen
@namihami: Ez a tipusú szerelem addig tart amig van az a pénz:)...FideSSbukta után hozzámegy feleségül a Soroshoz:)))
...vagy rengeteg lehetőség közül választhat(mint jól választópolgár:) forbes.hu/extra/50-leggazdagabb-magyar-2019/
namihami
@Istenakinincsen: 21.47: Neki már egy bukta esetén sem kell újra ""választani"". Nem fog rászorulni, mert a Lölőnek (bár tudjuk, hogy a java kinek a tulajdona), azért bőven lesz mit a tejbe aprítani. És, biztosra veszem, hogy ez a nő (tanulva az ""ősök példájából) már olyan bástyákat épített ki, amik vereség esetén is szabad elvonulást (és mellé a pénzt) fognak eredményezni.
És, ahogy egy leharcolt előd (Timike) példája mutatja, azért a ""maradékot"" meg lehet dugatni (bocs), de marha nehéz újként eladni (férjhez menni). Persze, tény, hogy annak a ""nyomornak"" a méretéből még osztozás esetén is jónéhány hazai család fényesen ellenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.