Végre eljött a nap, amit Várkonyi Andrea már olyan hosszú ideje várt, de saját bevallása szerint még szoknia kell az új helyzetet -írja a Blikk.

"Nagyon vártam, elég furcsa, szokatlan" – Mészáros új felesége, Várkonyi Andrea nagyon boldog

Hosszú ideje tűkön ülve várta már ezt a napot Várkonyi Andrea, aki nem régen jelentette be könyvének megjelenését. És ezt lehet? Jogod van jól lenni a könyv címe, amely már a megjelenése előtt a sikerlisták élére tört, mától pedig felkerült a boltok könyvespolcaira.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés

-Véégre eljött az, amit nagyon vártam! Bár elég furcsa, szokatlan érzés a saját könyvemet a polcokon látni! De a lényeg, hogy hétvégétől már kapható online és a nagyobb könyvesboltokban!(pár nap múlva a kisebbekben is)

- írta boldogan Mészáros Lőrinc felesége az Instagramon frissen közzétett fotója mellé.

Forrás: Blikk

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Megfogta az Isten lábát, bár járt mellé Lölő [email protected]
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Van a mondás, hogy "a pénz nem boldogít", amire az okosok megjegyzik, hogy „Aki azt mondja, hogy a pénz nem boldogít, még soha nem volt éhes!”.
Íme az eklatáns példa, hogy ha van az a pénz ...
Horizont
Muszáj erről az élősködőről olvasni állandóan?
Qqberci
Megfogta az Isten lábát, bár járt mellé Lölő [email protected]
Nyírfa
A könyv róla szól? Merthogy ő tölti be az egész borítót. Szerényen.
simmering73
Azt hittem a nászéjszakájáról beszél ilyen romantikusan.
Nyírfa
Andikának olyan lesajnáló félmosolyra áll a szája szíve választottja mellett. Vagy eleve ilyen a szájtartása, tükrözve a habitusát, vagy a maga módján jelezte az ifjú férjnek, hogy mire számíthat.

@simmering73: nem tenném a tűzbe a kezem azért, hogy volt , van, lesz köztük intim kapcsolat.
Clavigo
@simmering73: Persze... " Furcsa meg szokatlan " azért volt neki,,mert Lölő valszeg a vadiuj bőrjackojában,,meg az új bakancsában " repült rá " Andikára...
Istenakinincsen
Lehet hogy el kéne olvasni,ki lesz a "felfedező"aki elmondja miről szól?:)
Horizont
@Nyírfa: Na látod én is többször erre gondoltam. Vajna Timcsinek se volt a papókával.
Gazdasági szövetségek ezek.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Szepes Máriát nagyon ajánlották, de Müller Péter egy könyve után - amit úgy hajítottam el, mintha csalánba nyúltam volna - eltekintettem tőle. Úgy döntöttem, okoskodni én is tudok, de, hogy erről leszokjam, és a másokétól is megkíméljem magam, inkább tiszta szellemiség után nyúlok. Hogy mennyire mi vonzunk be mindent: alig telt el néhány nap, megismerkedtem valakivel, aki áradozott egy könyvről. Óvatos duhajként bementem egy könyves boltba, kikerestem a szóban forgó művet, és beleolvastam. Majd megvettem, a mai napig azon kevés könyvek közé tartozik, amiket megtartottam.
Úgy gondolom, Andika nagyon messze van attól a szinttől, ami számot tarthat a figyelmemre.
Na de, ha Te feláldozod magad...:))
CsipkeRózsa
@Horizont: "Papóka" sokkal idősebb volt, Mészáros még belevaló lehet.
Horizont
@CsipkeRózsa: Ez igaz. De nem hinném hogy Várkonyinak "úgy" is kéne.
A gazdagok világa másképp működik.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 18.46

Hogy milyen szép volt fiatalon! Szabad megöregedni? Már most nem tetszem magamnak, mi lesz később? :) Néha felmerül, pontosabban fantáziálok róla, hogy mi lenne, ha csörögne a telefonom, és bejelentkezne a múltamból egy-egy kapcsolatom. Nyilván felettük is eljárt az idő, de azt hiszem, nem akarnám kiábrándítani őket. Úgyhogy emlékezzünk csak egymásra a tisztes távolból, megtartva a szép emlékeket. :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Lemaradt: nagyon szép a dal is. Szíven üt.
Istenakinincsen
@Nyírfa:ma, 18:57
Hááát,ha senki nem vállalja nekigyürkőzök...csak attól tartok úgy járok mint Te a neked ajánlott könyvvel.Néha bevállalok ilyen önkínzást,csak azért hogy tisztán lássak.Ilyen pl:pesti tv,hír tv...amit látni kell néha,mert elképzelni sem tudom ezek nélkül,hogy mi okozza ezt a fertőt ami mostanság van.
csak úgy....
szerintem lölö mellett az özvegy anyósom is boldog lenne,mert lölö a nök álma vágya,föleg mióta nem lobog a tokája!
szegény beja,néki már csak migráncsra fussa..
még jó,hogy tud fösteni és költeni ,no meg a ráesöböl költekezni!
Nyírfa
@Istenakinincsen: Azóta stratégiát dolgoztam ki a védelmemre!:) Udvariasságból semmit nem teszek meg a másik kedvéért, sőt, becsüljem meg őt is azzal, hogy őszintén megmondom: ne erőlködjön! :) Persze, finoman, nem az a cél, hogy belegyalogoljak a hitébe, pláne, ha egyébként jóindulattal irányítana a pokolba. :)
A híreket nem tudom, nem is akarom kikerülni, de a mentális egészségem érdekében fasisztákat és lefizetett hazugokat nem tűrök meg az otthonomban, márpedig a fideszes csatornák tőlük hangosak.
Málna
@Horizont: 17:40 Nem muszáj. Nyugodtan lapozz tovább!
(Szívesen.):-)
csipetke
@CsipkeRózsa: 18:58 Belevaló?!Nemá..Ha csak kettejüket összehasonlítod küllemre,Várkonyi --igaz,tuti sokat költ a fiatalító kezelésekre--mégiscsak egy szép nő,lölő pedig, hiába volt zsírleszívás,és ilyen-olyan tatarozás,jóképűnek semmiképp nem mondható.A nyilatkozataiból aki hallott egyet-egyet,az láthatta-hallhatta,hogy nem az eszével kereste gennyesre magát. Úgy emlegetik,hogy a félanalfabéta stróman. Szívesen lennék pók a szobájukban,hogy ezek ketten mi a nyavalyáról tudnak beszélgetni?Ez a kapcsolat,főleg,ha ennyit hangoztatják,hogy hű de mennyire boldogok,azért itt valami bűzlik. Kb annyira boldogok,mint Palácsik volt Vajnával.Palácsik annyira boldog volt,hogy egész Amerikáig menekült a tata elől,ahol fiatal,jóképű pasik szórakoztatták.
inhuman
Vajon mikor jön rá Várkonyi, hogy ezzel a friggyel kiírta magát a normális emberek közül?
Persze a cikk címek belerondítanak az embereke arcába, vagyis nem lehet kizárni teljesen az életből, de már senki normális embert - még mindig ők vannak többen! - nem érdekel, hogy mi fax történik Várkonyi Andreával vagy hogy mit érez, mit gondol, mit csinál.
Egy nagy nulla lett. Ha pedig nem normálisok és csikák érdeklődése, elismerése boldogítja, akkor az legyen a legnagyobb boldogsága az életben.

Amikor azt írom, hogy "A nyomorultak", nos abba a kategóriába Várkonyi egyből előkelő helyre ejtőernyőzött be.
namihami
És voálá, feltűnt a kultúra egén korunk Sekszpírje!
(voilá és Shakespeare---pusztán egy fröccs vagy halsütés okán/érti, aki érti)
human
A Bookline listáján került a sikerlista élére. A Bookline-t pedig évekkel ezelőtt vásárolta fel a NER.
CsipkeRózsa
@csipetke: 21:16

A belevaló szó alatt nem azt értettem, hogy elfogadható, csak annyit, hogy még nem olyan öreg, hogy beérje a megjelenéssel egy szép, fiatal nő mellett.
csipetke
@CsipkeRózsa: Oké,értem. De azért egy okos,tanult nőnek mégiscsak gáz egy ilyen baromi gazdag,de végtelenül tapló emberhez aranyásóként hozzámenni. Tulajdonképp eladta magát pénzért.Ez is egyfajta kurválkodás
CsipkeRózsa
@csipetke: 17:32

A kurvák közül a legjobban keresők.
namihami
@csipetke: @CsipkeRózsa: Az, hogy Andika eladta magát, az gyomor kérdése. Bírja--csinálja.
Én Andika szüleit kevésbé tudom érteni. Talán sajnálni, ha mégis... Egy diplomás, nem a faluvégi viskóban tengődő család, akik nem kénytelenek a lányukat ""jól"" kiházasítani (lásd Timike és a Mikulás). Ez a család nem a havi nagybevásárláshoz szükséges pénz miatt kellett, hogy a Lölővel összepárosítsa a lányát.
Oké, a Bocskor se egy családi álom volt, de (hiába a vagyon--Orbánnal terhelten) ehhez képest mégis egy szintnek számíthatott. Persze:: Kis pénznél jobb a több. Kiváncsi lennék arra, hogy egy fideszbukta után mefddig fog kitartani a szerelem.
Istenakinincsen
@namihami: Ez a tipusú szerelem addig tart amig van az a pénz:)...FideSSbukta után hozzámegy feleségül a Soroshoz:)))
...vagy rengeteg lehetőség közül választhat(mint jól választópolgár:) forbes.hu/extra/50-leggazdagabb-magyar-2019/
namihami
@Istenakinincsen: 21.47: Neki már egy bukta esetén sem kell újra ""választani"". Nem fog rászorulni, mert a Lölőnek (bár tudjuk, hogy a java kinek a tulajdona), azért bőven lesz mit a tejbe aprítani. És, biztosra veszem, hogy ez a nő (tanulva az ""ősök példájából) már olyan bástyákat épített ki, amik vereség esetén is szabad elvonulást (és mellé a pénzt) fognak eredményezni.
És, ahogy egy leharcolt előd (Timike) példája mutatja, azért a ""maradékot"" meg lehet dugatni (bocs), de marha nehéz újként eladni (férjhez menni). Persze, tény, hogy annak a ""nyomornak"" a méretéből még osztozás esetén is jónéhány hazai család fényesen ellenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok