A középiskolásokra öt év kényszermunka vár, egy diákot pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. Halálra ítéltek egy férfit, aki a Nyerd meg az életed című dél-koreai Netflix-sorozat másolatait becsempészte Észak-Koreába, és megmutatta azt a középiskolás diákjainak – jelentette a Szabad Ázsia Rádió (RFA).

Forrás: filmsor.hu
Feltöltő: szkecshu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@division: Ja ,,a Putriccelli még nem " teljesedett ki "... Majd ha kirugnak minket az EU- ból...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Clavigo: Nem fognak kirúgni. Egyébként amikor nem értek egyet, vagy éppen szidom a Fideszt olykor, akkor sem gondolom azt hogy itt diktatúra lenne. A diktatúra az, ami ebben a cikkben van.
Peller Anikó
@division: Ez tévedés. Az egy olyan diktatúra.

A diktatúra az ahol egy vagy esetleg kevés személy kénye kedve szerint diktál. Nincs tisztességes választás, mert azt elcsalják, így a választók akaratát figyelmen kívül hagyják viszont igyekeznek a tájékoztatást meghajlított valósággal lefedni, amit nálunk agymosásnak hívnak. Ez tipikusan az idős, alacsonyan iskolázott lakossággal hatékony.

A diktátor kénytelen fegyverkezni és páncélinget viselni amennyiben az erősen megválogatott "népe" közé bemerészkedik.

A diktátor idővel elveszíti a kapcsolatát a valósággal de nem is érdekli. Csak egy dolog érdekli, a hatalompóráz megtartása és a pénzeszközök koncentrálása.

Természetesen saját magánál.
division
@Peller Anikó: Oké. Te melyiket választanád, ami nálunk van, vagy Észak-Koreában?
Peller Anikó
@division: Talán Dél Koreában, esetleg. De meglehet Anglia, Németország, Ausztria, Holland, Svejc, Norvék, Svédék, Finnék. Ámerika? Ecet.
division
@Peller Anikó: Én csak két választást adtam:-)
Peller Anikó
@division: Te a terrorizmust és egy "mild" diktatúrát ajánlottál megvételre a viszonylag színes palettából. Ugye nem gondolod, hogy ebből a kettőből kell választani ma gyaurországban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.