A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint szorosabb európai uniós összefogásra lenne szükség, beleértve egy „európai FBI” létrehozását is. Márki-Zay Péter a BBC Hard Talk című műsorában A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint szorosabb európai uniós összefogásra lenne szükség, beleértve egy „európai FBI” létrehozását is. Márki-Zay Péter a BBC Hard Talk című műsorában vendégeske...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@magyar1: Azon gondolkodtál már, egy gyereknek hol jobb - egy bántalmazó (genetikai)szülő mellett, az állami intézmények egyikében vagy két azonos neműnél, akik szeretik?
Nem kioktatni akarlak, csak szeretném, ha átgondolnád. Hiszen nyilván nem tud két pasi gyereket csinálni - leszbikusoknál ez picit egyszerűbb -, de talán szeretetben felnevelni igen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Emmersson71: Hát ezt mondom. A beteg gyerekekért nem tolonganak az örökbefogadó szülők sem. És amit még nem tudunk, hogy ebből a 22 ezer gyerekből mennyi az örökbeadható. Mert azt ugye tudod, hogy ha a szülő nem mond le róla, és félévente látogatja, akkor azt a gyereket nem lehet örökbe adni.
magyar1
@Emmersson71: Nyilván amiket felsoroltál, rosszakat. azok helyett két férfi is jobb ha szeretik és nem a gyerek előtt élik a betegségüket. A gyerek ne azt lássa, hogy az a normális, pld. egy ideig legalább elhitetni, hogy csak barátok.
magyar1
Erre, hogy ne legyenek ilyen szerencsétlen sorsú gyerekek, csak egy megoldás lenne, akik követtek el a gyerekük ellen bármi rosszat le kötni a petevezetéket vagy a férfiaknál is lehetetlenné tenni a nemzést.
Erre kellene törvényt hozni. Hiába töltik meg a börtönöket az ilyen gonosz dögökkel, az csak a társadalom kárára van és a rendes szülőktől vonják el a pénzt rá.
Sámannus
Fosnak a rózsadombi oligarchák, hogy bornyú pórázon vezetik majd őket. Mi lesz ha a köpcös nem falaz nekik és lefújjuk azt a céghálót kemotoxszal, hogy a döglegyeket kifüstöljük innen.
Sámannus
@durbincs: Döghal te menny bányába menteni ötven bányászt Szibériába ne lazsálj itt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.