A miniszter szerint teljesen mást gondolunk a világról, mint az új német kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
szopás van tarajos...a titeket óvó banya nyugdíjba ment...
Clavigo
Hát ez xar ügy... Végre !!! Na de majd Putyin bácsi,,a kipcsakok,,meg a kínai spanok... Nektek való társaság...hamisgulyás.
RonaGyuri
Kinek higgyek

Nem voltam ott, így nem tudhatom ki számol be helyesen

Csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében megrendezett, Németország választott című konferencián szónokolt.
A Párt központi napilapja szerint: „Az új német politikai irányvonal élesen szemben áll Közép-Európa társadalmi meggyőződésével, ami abban az esetben nem baj, ha az EU-ban az együttélés politikája érvényesül. Ugyanakkor az is tisztán látható, hogy minden korábbinál bonyolultabb politikai megállapodással fog zajlani a következő négy év Németországban, és mint minden németországi változásnál történt, ennek is hatása lesz Magyarországra”.
Míg az index.hu szerint egy ennél sokkal szofisztikáltabb kijelentést tett: „Az új német politikai irányvonal szemben áll nemcsak a magyar kormány politikájával, hanem a közép-európai társadalmak meggyőződésével, mindazzal, amit értékről, családról, integrációról és migrációról gondolnak”!
A következő kijelentése viszont egybehangzó: „Az új német kormányprogram nem európai, hanem kifejezetten nyugat-európai program, és rendkívül távol áll attól, amit Európa középső felén a világról és a társadalmakról gondolunk”.
Nos egy magát Polgári Magyarországért Alapítvány és egy magát „polgári napilap”-nak nevező Pártlap kitartója megfogalmazása igencsak érdekes, mert igaz: Orbánia nagyon nem a polgári európai kultúra elfogadója, sőt igazi ádáz ellensége! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.