A városházi jutalékos rendszer működéséről küldött újabb leleplező hangfelvételeket Anonymus, amelyről az Origo számolt be. A felvételből kiderül: a korrupciós modell egyik központi szereplője Berki Zsolt, aki – annak ellenére, hogy a Fővárosi Önkormányzatnál semmiféle pozícióval nem rendelkezik – komoly informális hatalommal felruházva intézi a főváros sötét ingatlanügyleteit. A hangfelvételen Gansperger Gyula mellett a baloldali üzletember bizalmasa, Bodnár Dezső, illetve a fővárosi ingatlanok – beleértve a Városházát is – iránt érdeklődő befektető hangja hallható. ÍME A VIDEÓ (NAGYON DURVA): videa.hu/player?v=GHh25L31vz5S0xWS

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Karácsony válasza:
"Tisztelt Anonymus úr, kedves Antal!
Nagyra értékelem szavait, amelyek szerint segíteni kívánja a fővárosi vizsgálóbizottság munkáját, annak kiderítését, hogy általam ismeretlen NER-es figurák és Putyin-közeli, kormány által is támogatott oligarchák milyen alapon beszélnek a fővárosi vagyongazdálkodást érintő ügyekről, mi köze ennek a világszerte tapasztalt jelenséghez, hogy az orosz titkosszolgálat a maga kompromat-módszereivel igyekszik beavatkozni a választásokba.
Ha valóban segíteni kívánja a vizsgálóbizottság munkáját, Anonymus úr, Antal, azt háromféleképpen is megteheti, erre biztatnám Önt (Önöket).
1. Hozza nyilvánosságra a birtokában lévő összes hangfelvételt, teljes terjedelmében, vágatlanul. Mivel úgy tűnik, akármerre megy ez a Gansperger nevű NER-es, a Fidesz és az Orbán-család könyvelője, ott készül egy hangfelvétel, amelyben Gansperger önmagát vádolja bűncselekménnyel, lehet ilyenből még sok, rajta, elő velük, a manipulálással se kell bajlódnia, hozza nyilvánosságra mindet teljes terjedelmében.
2. Jöjjön el a vizsgálóbizottság elé, jöhet tőlem maszkban is, vagy szóljon a megbízóinak, úgy tervezzük majd az üléseket, hogy azok ne a kormányülések vagy a Fidesz elnökségi üléseinek napjára essenek. Igény esetén orosz tolmácsot biztosítunk.
3. Talán nem kizárt, hogy mielőtt Ön (Önök) és a lakájmédiájuk állít valamit, előtte tájékozódnak, ebben a Google elnevezésű eszköz is segítségükre lehet. Ha így tennének, tudnák, hogy a Fővárosi Önkormányzat az ingatlanértékesítéseit nyilvános pályázat alapján végzi. A kiírások sablon szerint készülnek, azokban olyan feltételek nem szerepelnek, amelyek a potenciális vevők körét leszűkítenék. A mai hangfelvételen vélhetően emlegetett ingatlanok kapcsán itt service-einfoszab.budapest.hu/api/dvd/165162, valamit itt tájékozódhat: www.bfvk.hu/.../elado-11-312-m2-es-fejlesztesi..."
Horizont
folyt: "A hangfelvételen ugyancsak emlegetett Rimaszombati úti ingatlan pályázati kiírása még meg sem jelent, a kiírás ebben az esetben sem fog semmilyen korlátozó feltételt tartalmazni.
Ami pedig az általam és a városvezetés egyetlen tagja által sem ismert, sokat emlegetett Berki nevű NER-es ingatlanost illeti, nos, őt évekkel ezelőtt Tarlós István helyettesének kérésére fogadta a vagyonkezelő vezetése még az előző városvezetés idején.
A további manipulációkhoz, hazug lejáratásokhoz jó emésztést kívánok Önnek (Önöknek), kérem adja át megbízóinak, hogy ha már budapesti ügyekkel foglalkoznak, ugyan utalják már a fővárosi közösségi közlekedésnek törvény szerint járó 12 milliárd forintot a budapestiek érdekében."

@durbincs: elmehetsz a picsába te rohadék seggfej a mindenszo-val együtt.
durbincs
@Horizont: Ótva kár itt makognia ? ezt biz má nem tudják letagadni ? az egész erre a balos városházi csürhére ráégett ?
mint a 11kerületben a Bikás.piaci telekmutyi a az Adolfot bálványozó D-kás polgira ?
Horizont
@durbincs: te nekem ne válaszolj ne is szólj hozzám te faszparaszt. Tanulj meg írni előbb.
durbincs
@Horizont: Ótvar férfi létére csak rúzsozza már tovább a testnyilásait , ahogy szokta ?
durbincs
@K-2SO:Mert maga meg max két csillét töcskölhet a bánya X-szektorába?mint @colibri:@csak húgy.: @Nyírfa ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.