Az Európai Unió a bevándorlóknak széles körű jogokat biztosítana, akár állampolgársági státuszt is kaphatnának,

(Forrás: Origo)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@vacsi: Hozzánk csak jól kamatozó kötvényért lehet jönni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: orbán ,hamarosan személyesen fogja cáfolni és bocsánatot kérni az eddigi fideszes hazúgságokért! canossa járás...,talán mond neked valamit,te bunkó proli!?
teuton57
@csak úgy...: Ezek a pontok mind igazak, de van EGY nagy különbseg! A migransok/bevandorlok alatt a magyar allampolgarra tett több, mint 1 millio külföldit kell erteni!!! Mindent megszerveznek es adnak nekik, az allampolgarsagon tul penzt, nyugdijat, betegbiztositast, szavazati jogot, politikai/hatalmi poziciokat, stb. Akkor is, ha soha 1 percet nem laktak MO-on, soha 1 ft adot nem fizettek es nem is beszelik a magyar nyelvet! Persze ha büncselekmenyt küvetnek el, gyilkplnak-rabolnak, akkor "M. Istvan roman allampolgar"-kent jelennek meg a hirekben...
csak úgy....
@teuton57: ha jól értem,te orbán kedvenc migránsairól a kötvényesekröl és az ukránokról,románokról beszélsz! velük nincs problémájuk a gondolkodásra képtelen fidesz lényeknek,mert szerintük orbán egy zseni és ezt jól kitalálta.
magyar1
Persze, minden európai állampolgár azért dolgozik, hogy a migránsokat, bevándorlókat, milliárdos tetveket, csalókat. tolvajokat eltartson.
Mindeközben pld. a rokkantaktól sajnálják a pénzt akik a munkában betegedtek meg. Vagy a saját országaik hajléktalanjait tartanák el és adnának nekik munkát.
Hihetetlen milyen szarházi vezetők vannak.
verőce21
@csak úgy...: (19:29) Inkább majd egy "ellenpápát" állítunk Brüsszelbe... :)
Te pedig migráncs menetelhetsz a "szarszínűekkel" együtt, vissza a sivatagba vagy majomföldre...!
csak úgy....
@verőce21: te egy nagyobb seggfej,mint azt eredetileg gondoltam! :)
te azt sem veszed észre,hogy orbánéknak befellegzett,hogy már nem csak nyugaton,de keleten is tesznek rá? ti a lankadt micsodátokon kívül már nem állítotok semmit! :) -ne álmodozz farkas mert kaka lesz az ébredés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.