December 2-ától újabb szabályok lépnek életbe.

Tovább szigorítottak Ausztriában, a járványügyi zárlatot is meghosszabbítottákFotó: JOE KLAMAR / AFP

Az osztrák közszolgálati média magyar nyelvű oldala tette közzé: csütörtöktől az alapvető cikkeket árusító üzletek nyitva tartását is korlátozzák Ausztriában – írja a 24.hu.

Ezek a boltok eddig 21 óráig lehettek nyitva, az új szabályozás értelmében viszont már 19 órakor be kell zárniuk.

Emellett beszámoltak arról is, hogy az osztrák kormány kezdeményezésére hivatalosan is meghosszabbította a járványügyi zárlatot a parlament főbizottsága. A döntés oka az, hogy a kijárási korlátozást egy döntéssel legfeljebb 10 napra lehet elrendelni. A zárlat hivatalosan december 11-ig tart, de már korábban szó volt róla, hogy szükség esetén meghosszabbíthatják.

Forrás: 24.hu
Fotó: JOE KLAMAR / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ezzel mit érnek el?...megmondom,...semmit...ez olyan mint a flu...velünk marad, bármit is csinálnak a covid nácik...előbb utóbb borul a bili..
rokker33
@Pálinkás Pál: nekem jó mert fizetett szabadsággal itthon vagyok :) 80%ot megkapom :D Hogy mi értelme? Tavaly is ez volt sőt idén márciustól májusig zárva volt minden,mégsem csökkent a szám csak mikor már bejött a jóidő...Ezek a korlátozások semmit nem érnek !Mikor kinyitott minden ,akkor meg 1000 rek jöttek a plázában vásárolni és ugyan úgy terjedt a vírus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.