Donald Trump nemrég interjút adott, amelyben nem csak az Egyesült Királyság miniszterelnökéről, hanem Harry herceg feleségéről is elmondta a véleményét. Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke elképesztő bírálatok záporát indította Meghan Markle ellen a Nigel Farage-nak adott új interjújában. Elismerte ugyanis, hogy nem rajong az egykori színésznőért, valamint azt gondolja, az nem tiszteli a királynőt, ráadásul Harryt is elképesztően manipulálja.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A sok beszédnek nem csak sok az alja, de véletlenül az igazság is odakeveredhet

dailymail.co.uk: „Donald Trump says Meghan Markle 'disrespected' The Queen and 'horribly' used Harry in new interview with Nigel Farage - as he claims Boris has gone 'more liberal' and calls his wind turbines plan a 'big mistake'”

A volt (agyrémében még az) amcsi elnök a neves újságírónak és a UK Independence Party (UKIP) egykori első emberének Nigel Farage –nak adott interjút.
Ami azt illeti hozta önmagát, mind tartalom, mind forma szempontjából. Ez is, az is olyan Trumo-osra sikeredett. Azonban az, amit a brit királyi család „fekete báránya” kapcsán eleresztett abban nagyon sok igazság van. S ez még akkor is igaz, ha sok vonatkozásában igazi bagoly mondja verébnek tempó. Hiszen valójában arról beszél, hogy a csajszi nem tudott/nem akart felnőni a feladatához, csak a saját műveletlen, arrogáns stílusát nyomatta. Pont úgy mint Trump a saját országában! =))
Engedelemmel felemlítem Meghan Markle legnagyobb blődlijével kapcsolatos meglátásomat: telerinyálta a médiát, hogy a királyi család rasszista, pedig csak arról van szó, hogy náluk nincs semmiféle (bőrszínre vonatkozó) diszkrimináció, az általa elvárt pozitív sem! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.