A Magyarországon élő brit állampolgároknak már csak egy hónapjuk maradt arra, hogy benyújtsák letelepedési kérelmüket - tudatta a brit nagykövetség. Abudapesti képviselet a magyar olvasók segítségét kéri, hogy el tudja érni azokat a brit állampolgárokat, akik még nem nyújtották be letelepedési kérelmüket - írja az MTI.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért itt lehetnek pikáns kérdések is

MTI: „Abudapesti képviselet a magyar olvasók segítségét kéri, hogy el tudja érni azokat a brit állampolgárokat, akik még nem nyújtották be letelepedési kérelmüket”

Hát igen a brexit az a brexit, olyan amilyen, a következményekkel együtt. A dolog arányaiban nagyin eltérő hisz míg az itteni párezer, a kinti többszázezer embert érint. Azonban vagynak itt érdekes dolgok is. Pontosabban fennakadtam néhány „részleten”, amiből kettő kifejezettem pikáns:
Egyfelől; a dilemma mi lehet az oka annak, hogy még a negyede sem folyamodott, azaz akik megkezdték meg az ügyintézést". Asszimilálódtak és eltanulták tőlünk a Ej ráérünk arra még tempót? Esetleg fenntartásaik vannak???
Másrészt; ez már poénosabb. Kérelmezniük kell újra azoknak is, akik „Magyarország 2004. évi uniós csatlakozása előtt kiállított tartózkodási vagy letelepedési engedéllyel rendelkeznek”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.