Néhányuknál kimutatták az omikron-variáns jelenlétét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: mi áll közelebb te barom?...norvégiában történt ,norvég oltottakkal..ráadásul ezzel...szar ügy...
propeller.hu/szorakozas/3744892-virologus-omikron-variansnak-inkabb-oruljunk-szelidul-virus
division
@Pálinkás Pál: A vírus szelídülni fog előbb vagy utóbb, ezt én is leírtam már többször. Amolyan influenza szerűvé válhat, évente egy oltás és kész. Azért látszik, hogy amikor egy virológus arról ír, hogy javulni látszik a helyzet, az már szakember, aki meg nem ennyire derűlátó, az meg lódoktor. Azért még ne igyunk a medve bőrére. Na de ez vagy te, a nyihahaha.hu szakértője. Mindössze annyi a gond, hogy amíg idáig eljutunk talán, mármint hogy gyengülni kezd a vírus, jó sok embert küldtetek a halálba amennyiben zárt térben szórakoztatok.
Pálinkás Pál
@division: ti ,nyavalyások, akik szabadon szórtátok a vírust kontinens szerte..aztán ,nehogy már nekem legyen bűntudatom ,mert egyes gyenge eresztésű emberek lerobbannak...te kisköcsög, akkor maradjatok otthon fostosok, belőletek van a kevesebb... tehát lehet pofát befogni... amíg kb 3% az aki egyáltalán megfertőződik...8 milliárdból 250 millió, addig nehogy már a 97 % álljon haptákba miattatok...úgyhogy lehet pofát befogni,és nem ugatni nekem, leszarom ha vakcinában fürdötök,azt is...csak hagyjátok békén azokat ,akik nem kísérleti alanyok, capise nyomi???
division
@Pálinkás Pál: Látom, megint "gyúrunk vazze" van:-)))
Pálinkás Pál
@division: mondtam már, felőlem akár fel is fordulhat az összes covid náci, legalább vége lesz az ugatásnak.
division
@Pálinkás Pál: Novák Katalint lenácizták, egy év próbaidő, tessék viselkedni mert baj lesz...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.