Ugur Sahin, a BioNTech vezérigazgatója pénteken azt mondta, biztos, hogy szükség lesz egy új vakcinára az omikron-variáns ellen - írja az Index.hu.

Omikron-variáns: Új vakcinára lehet szükség, már dolgoznak az oltóanyagon
Fotó: Pixabay

A Pfizerrel közösen koronavírus-vakcinát fejlesztő cég vezetője úgy fogalmazott: viszonylag hamar ki tudnak fejleszteni egy új vakcinát az omikron-variáns ellen, az viszont a következő hetekben dől majd el, hogy mikor lesz erre szükség.

Én úgy látom, hogy valamikor mindenképpen szükségünk lesz egy új vakcinára ez ellen az új variáns ellen. A kérdés csak az, hogy mennyire sürgősen kell létrehoznunk

– mondta a vezérigazgató, aki arra is emlékeztetett, hogy már dolgoznak ezen az új oltóanyagon. 

Forrás: Index.hu
Címlapkép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
na...kísérleti alany lesz rá bőven, nem kell félni a cigánypofa töröknek...
division
Szerencsére az mRNS technológiának köszönhetően ez elég gyorsan megtörténhet. Aki meg nem oltatta be eddig sem magát, és ezek után sem fogja, pusztuljon meg, nem lesz kár érte, legalább nem fertőz és nem hoz létre még több mutációt.
Pálinkás Pál
egyes hazátlan románok itt marhaságokat pofáznak, közben oltottan a legnagyobb vírus terjesztők...aztán csodálkoznak, amikor megtudják az igazat az oltott halottak számáról...
division
Egyesek itt románozzák a magyarokat, covid náciznak (egy év felfüggesztett volt éppen egy ilyenért, majd teszünk róla hogy itt is az legyen), és magukat nem tartják oltatlanként vírusterjesztőnek, sőt lényegében a vírus létezését is tagadják, megtévesztve ezzel sok embert, akik ezek hatására majd nem oltatják be magukat és a gyerekeiket. Csak szólok, hogy ezek fizetett provokálók, de úgy is fogalmazhatnék, fizetett gyilkosok, ellenkező esetben a családjukkal foglalkoznának meg az életükkel, na de mit is lehet gondolni valakiről, aki hajnaltól késő estig a hét minden napján kizárólag a propit bámulja és már löki is több néven a vírus és oltásellenes szövegét? Azt hiszem a választ mindenki tudja. Kell a pénz tüzelőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.