Megérkezett a csúcstalálkozót záró közös nyilatkozat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"kikerülne a szóhasználatból például a karácsony kifejezés." - az Európai Bizottság nemrég ismertetett javaslata! - ???

A varsói ülés résztvevői: "Az európai nemzet koncepciója soha nem létezett, ma sem létezik, és nem létezhet a jövőben sem." Továbbá:
"Nem akarunk bevándorlást, de azt akarjuk, hogy első legyen a család és a gyermek. Meg akarjuk változtatni a brüsszeli politikát." - Ez sok tíz-, százmillió eu-s állampolgár vágya!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Varsói melódia, avagy a pofázás az nagyon megy,

de a cselekedet – tegyük hozzá esetünkben hál’istennek – azért erősen hibádzik

Volt egyszer, pontosabban az elmúlt napokban, egy nagy hangon összehívott csinnadratta Varsóban. Azzal a nem is titkolt szándékkal, hogy ők biza frakcióznak egy nagyot.
Az eredmény: „Mindenki csak vesztett a szélsőjobboldali, euroszkeptikus pártok lengyelországi találkozójával, amelynek zárónyilatkozatában semmiféle konkrétum sem hangzott el. Csak az derült ki, hogy ezek a pártok láthatóan képtelenek az együttműködésre. Feltűnően sokan hiányoztak a tanácskozásról.”
Azt hiszem a fenti megfogalmazás majdnem teljes, talán annyit lehet hozzátenni, hogy a konkrétumok mellett a józan ész is hibádzik.
Talán a legdurvábbak:
„csak ilyen együttműködéssel akadályozható meg az önjelölt elit által irányított Európa romboló eszméjének megvalósítása”,
majd
„Teljesen demokratikus legitimációval az európai intézmények nem rendelkeznek”.
A közlemény egyik igazán pikáns gondolata, hogy arra törekednek, hogy: „jobban szóhoz jussanak a kormányukat demokratikusan megválasztó állampolgárok. ”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.