A Dél-Afrikai telephellyel is rendelkező vállalat 120 fős céges karácsonyi partit rendezett, eddig 13 emberről bizonyosodott be, hogy egyetlen szuperterjesztő megfertőzte őket az új, omikron variánssal. Egy norvég vállalat 120 fős oslói karácsonyi ünnepsége után egy héttel mintegy 60 emberről derült ki, hogy koronavírussal fertőződött, közülük pedig tizenháromról, hogy a világszerte félelmet keltő omikron variáns áll az infekció hátterében. A norvég egészségügyi hatóságok által felállított „munkahipotézis” szerint azonban nagy valószínűséggel az összes fertőzést az omikron változat okozta.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Így dől meg az Index marhasága egyetlen nap alatt. Dél-Afrikai telephellyel is rendelkező vállalat, és egyetlen omikronnal fertőzött ember, aki másokat is megfertőzött. Nyilván az oltások még nem ez ellen védenek.
division
@Pálinkás Pál: Igen, csak van itt még valami, amit minden szakember tud:
"Ha egy vírus nem tud szabadon terjedni a vakcináció miatt, ő maga is pusztul"
Ebben te nem vettél részt, csak mint potyautas, aki másoktól várta a megoldást.
Pálinkás Pál
@division: tőletek te marha? több az oltott fertőzött, mint az oltatlan...
division
@Pálinkás Pál: Csak mert nincs mindenkinél tünet? Gyúrunk vazze:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.