A két nőt egy szórakozóhelyről követte a támadó, az egyik nővérnek teljesen összetörte az arcát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@KisTehen: Ez inkább egy orbáni vagy ""komondorospolgármesteri"" attitűd. A hazai sajtóban ezeket a dolgokat a fideszes potentátok képviselik. Akár katonatiszti vonalon is.
Macskaszem
@KisTehen: Menj már a pichába ezzel az ótvar dumával, mintha itt nem lennének ilyenek. Csak a propagandamédia nem reklámozza, mert abban minden nagyon szép és jó ebben a Tündérországban.
vacsi
"A 19 éves, brit Blaze Jessop nővérével együtt italozott egy angliai bárban"
NEM SOKKAL KÉSŐBB BLAZE HÁNYNI KEZDETT, AMI MIATT A KIDOBÓK ELHAJTOTTÁK ŐKET A BÁRBÓL

És itt a magyarázat...
vacsi
Ja, és még ez is:
Az anyjuk szerint
"A szokásos hangulatban voltak egy éjszakai szórakozás után," - azaz rendszeresen seggrészegre itták magukat...
Giovanni Alba
@namihami: ma, 10:41
Forrás: 'rigó (Csak tiszta forrásból - szép, régi mondás). Érdemes elolvasni, érdekes. Az főleg "tetszik", hogy: írja a Bors a Mirrorra hivatkozva.
Nem írom ide az egész cikket, de szerintem nagyon sánta. Taxival mentek haza, és a pasi bekérdzkedett. Hajnali fél háromkor. Legalább írták volna azt, hogy rájuk törte az ajtót, de akkor is, a bártól hogyan jutott el a "lányokig"?
Kövesse azt a taxit?
Csalóka tükörkép. (a Daily Mirror miatt)
namihami
@KisTehen: Hát nem a Fidesz és mentalitása a ""gyerekgyár""? Amit mindenféle, az adózók által és -tól befizetett pénzből adnak a reménybeli jövendő fideszvoksolóknak. Mi egyéb ez a különséle hitelek, adókedvezmények és egyéb ajándékpénzek? És ezt nemhogy itthon, de még határokon túl is észnélkül szórják.
A cigányok (mert Te erre célzol) ebből éppen egy fillérhez se jutnak. A feltételek ""ügyes"" összeállítása okán. Ez csak a kaszt és a reményvoksolók előjoga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.