Ismét videóval jelentkezett az Anonymus-maszkos alak, ezúttal a nemzetközi és a magyar baloldal kapcsolatairól beszélt. Az álarcos hangot adott véleményének, miszerint a fővárosi politikusok nem foglalkoznak a Városháza-üggyel, próbálják elhallgatni az esetet, ebben pedig nagy segítségükre van a baloldali sajtó. ÍME A VIDEÓ: https://indavideo.hu/video/Gansperger_Gyula_Az_ellenzek_mozgasa_mogott_kulfoldi_finanszirozok_allnak Szerinte ez nem véletlen, ezt bizonyítandó egy újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amelyen Bajnai Gordon „harcostársa”, Gansperger Gyula, a baloldali üzleti körök meghatározó szereplője beszél az összefonódásokról.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
A bányába is csurgatják a lét ? az 50IQ-s bérköcsögöknek ?
solidedge
Orbán lopását például az EU akarata ellenére finanszírozza. Erre kellene kiakadni.
durbincs
@K-2SO:Mert maga meg max két csillét töcskölhet a bánya X-szektorába?mint @colibri:@csak húgy.: @Nyírfa @sgl: ? igaz ? @solidedge: ?
durbincs
@K-2SO:Mert maga meg max két csillét töcskölhet a bánya X-szektorába?mint @colibri:@csak húgy.: @Nyírfa @sgl: ? igaz @solidedge: ? no meg ez a setét jószág VS barom @Sámannus: @teuton57: @human: @justhpeter: @jesz: ?
durbincs
@RonaGyuri: csak Mert maga volt barnainges fasiszta náci ? aki még most is szárnyasbetéteken gyakorolja a karlendítést ?
durbincs
@solidedge: vagy csak beszorult két csille közé ?
durbincs
@jesz: @Pálinkás Pál: @csak húgy...: @Sámannus: @simmering73: maguk mint csilletöcskölök ? szintén voltak ?@Qqberci:
durbincs
@K-2SO: mert a maga hybrid eszivel ? a csiga járása má kész csoda ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.