Próbálkozik ugyan a baloldal, de egyelőre nem sikerül. Örökké persze ez nem lesz így, hiszen politikai értelemben rettenetesen messze vannak még a választások. Azonban az elmúlt napok, vagy talán hetek úgy festenek, hogy a baloldal védekezik, és ez jó! Nagyon jó! Keresik a fogást a politikai közbeszédben, de sikertelenül! Anonymous becsicskította a baloldalt. De Jakab Péter is kapja az ívet rendesen. Aztán itt van Maki Zaj össze-vissza beszédei, amik szintén borzolják a baloldali politikai kedélyeket. És ez jó. Nagyon jó! Nem is lehetne jobb! Amit lehet, ki kell sajtolni ezekből a botrányokból, a baloldalt politikailag el kell taposni, mert ha nem tapossuk el, ők fognak minket eltaposni.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Lényeg az, hogy amikor kiderül, hogy elvtelen támadás éri Karácsonyékat addigra a Fidesz már rég learatja az álhírek babéérjait.
solidedge
Lényeg az, hogy amikor kiderül, hogy elvtelen támadás éri Karácsonyékat addigra a Fidesz már rég learatja az álhírek babéérjait.
Sámannus
Az szarjon sünt aki eladta a pátházát. E tényekkel nem lehet vitatkozni szaros fóóóóóóóóóóóóstalicskááááááááááááááááááááááák
K-2SO
Ha a Fidesz-székház eladásról, hallhatnánk pár szót - AMI VALÓBAN MEGTÖRTÉNT - és nem csak egy titkosszolgálati eszközökkel (ezt a vonalat is érdemes lesz majd megvizsgálni) felépített lejárató műbalhé a Városháza eladásával kapcsolatban!
(Még mindig nem értem, hogy ezt a monstrumot, ami a funkciójára alkalmatlan, miért ne lehetne eladni. Viszont Orbán lebukott! A parlamentben tényleg azt mondta, hogy ezek a parlamentet is eladnák? Ő áll a háttérben, hogy ilyen primitív szinten képes lekommunkálni ezt a helyzetet.
O1G - és tényleg, ezt nem lehet überelni! Lehetne magyarázni oldalakon keresztül, hogy miért, de a sok magyarázat végén csak egy maradhat: O1G)

25 éve lett vége az ártatlan srácok korszakának

index.hu/belfold/2018/01/10/fidesz_szekhaz_botrany_mdf_tiszti_kaszino_1993_orban_viktor_simicska_lajos_varga_tamas/
Németh István
HÁT a Városháta GATE üzeni jól van, erre kellett menten egy megerőszakolni egy szűz lányt a kapu árnyékában (ugyebár Völner urat) hogy próbálják elterelni a figyelmet a tolvaj, korrupt a választási időszakra mindenáron a választókat lefizetni akaró csőcselék bandától!
Nem fog ez menni buzi fiuk és kurvák, gender marhák! Itt emberek és normális, józan emberek élnek és akarnak élni továbbra is!
CsipkeRózsa
Csak szeretnék falhoz állítani őket.

A hűtlen Jakab nem téma, előbb sorolják fel a politikusok között még hányan voltak, vannak hűtlenek.
Egy régen hallott vicc jutott eszembe: inkább .a.ss..., mint lopjon. Ez vonatkozhat a kormánypárti tagokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.