Ami a kontinensünk átfogó konzervatív reformjával kapcsolatos találgatásokat illeti, a hétvégén megrendezett Varsói Csúcstalálkozót követően két dolog vált egészen kitapinthatóvá. Egyrészt, valódi és széleskörű igény mutatkozik arra, hogy a tagállamok józanabbik pártjai visszatereljék a hagyományos európai politika ösvényére azt az uniót, amely egyre erőteljesebben balra tolódik, valamint föderalizálódik. Másrészt, minden ebben érdekelt európai konzervatív vezetőnek szükségszerűen fel kell zárkóznia Orbán Viktorhoz annak érdekében, hogy e vízióból gyakorlati sikert lehessen kovácsolni. Sümeghi Lóránt, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány vezető elemzőjének cikke.

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
@bakcsubakka: előkaparták magát is a sánta félkegyelmű csilletöcskölőt ?
durbincs
@K-2SO: mert a maga hybrid eszivel ? a csiga járása má kész csoda ?
durbincs
Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @Eladott Ország: csak mert maguk ? a tatus pénzén töcskölik fényesre lent a csilléket ? +++plus ez a három psihopata barnainges fasiszta-náci a @simmering73: @colibri: @RonaGyuri:aki @bakcsubakka: is ?
durbincs
@kereső: Csak mert maguk csilletöcskölés közben kommunikálnak ? és a fejükkel morzéznak a sineken ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok