Folyamatos a rettegés a budapesti közműholdingban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Ez a balliberális ellenzék névjegye. Elbocsátás, áremelés, megsarcolás és a végén, ha elégedetlenkednek, a tüntetők szétverése, közéjük lövetés!

Aki ezt szeretné, szavazzon az ellenzékre!
csipetke
Origó?Így már érthető. Min lovagolna az orbáni mocsármédia,ha nem ilyesmin?Azért azt is megírhatták volna,hogy a világon mindenhol támogatta/támogatja a kormány az önkormányzatokat,kivéve nálunk,ahol kizárólag az ellenzéki önkormányzatokat igyekszik a kormány/orbán kinyiffantani,ellehetetleníteni.Nyilván megvolt rá az oka Karácsonynak,ha ezt megtette. De szívesen olvastunk volna arról,hogy amikor pénztáros lölő felvett sokmilliárd ft támogatást arra,hogy a dolgozóit meg tudja tartani. Ő viszont felvette a lóvét,és azzal a lendülettel kirúgott több mint nyolcszáz munkást. Ez miért nem volt az origónak szenzáció?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.