Dr Jerome Kim, az International Vaccine Institute (IVI) főigazgatója, a vakcinák értékelésének és fejlesztésének nemzetközi szakértője. Hosszú tudományos tapasztalattal rendelkezik az alapkutatásoktól a fejlett klinikai fejlesztésekig. A videóban a jelen helyzetről és az Omikron utáni jövőről beszél.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@kissé felnőttem: Kihagytad a legnagyobb oltásellenest itt a propin. Egyébként meg régen nincs itt moderáció.
kissé felnőttem
@division: ki lehet oltásellenes nem tudom de nem is érint meg a téma magánügye az egyénnek ez nem hergel de ha nekem durván lealázóan szolnak már bizony akárki is az nagyon elküldöm mert nem trágárságra neveltek de itt már hazaárúlúzhat mocskolódhat mindenki mindenkit az azért túl van minden bunkóságon politikai érdekből meg főleg. a parlamenti kövér stilus ide pénzért lett betelepitve sajnos?
division
@kissé felnőttem: Sokszor láthattad mekkora cirkuszokat levágtam Pálinkás Pállal itt, de belefáradtam, már senkit nem akarok meggyőzni semmiről, nem az én tisztem ezt megtenni, csinálja mindenki úgy ahogy akarja, alig fogok már ide is írni, van nekem jobb dolgom is mint ismeretlen virtuális emberekkel társalogni, vitatkozni.
Pálinkás Pál
úgy látom leesett a papírtantusz divisionnál...
division
@Pálinkás Pál: Igen Pali, magam is rájöttem, hogy oltástagadókkal teljesen felesleges szélmalom harcot vívni, főleg egy olyan fórumon, ahol azt sem lehet tudni ki van a másik oldalon. Ez nem személyes vita, beszélgetés. Persze volt más is, aki meggyőzött arról, hogy hagyjam abba, és csak olyan emberekre hallgassak akik ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk, ezt tanulták egész életükben. Kikeltem sokszor önmagamból teljesen feleslegesen, ez sosem volt az én stílusom, teret adtam az olyanoknak mint te, de ennek vége. Szóval innentől ha meg is jelenek és írok bármit is, ne szólj hozzám, legalábbis ne a saját stílusodban, mert az messze van attól, hogy emberi. Te nyugodtan kommentelj napi 24 órában, nekem a család és a munkám miatt úgysem lesz erre időm a jövőben, januártól a "takarítóbrigáddal" egy új projectbe kezdünk, amellett meg jó ha este lesz némi időm másra. Részemről béke, egyet nem fogok veled úgysem érteni soha, max. ha gondom lesz PC fronton akkor majd kérdezek:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.