Szép új európai jövő elé nézünk. „Hölgyeim és uraim!” megszólítást, helyette inkább a „Kedves kollégák!” köszöntést preferálják ... ne uramnak vagy hölgyemnek szólítsanak valakit, kivéve, ha az illető kifejezetten ezt kéri ... A legnagyobb vihart az a rész kavarta, amelyben azt javasolták a Európai Bizottságnak: ne abból induljanak ki, hogy mindenki keresztény ... Az egyik javaslat szerint ahelyett, hogy azt mondanánk, hogy a karácsony stresszes időszak, mondjuk inkább azt, hogy az ünnepek ideje stresszes. az inkluzivitás érdekében, ha példaként hoznak fel neveket, ne egyetlen vallásból vagy régióból származókat használjanak – a John és Maria helyett például mondják azt, hogy Julio és Malika. De az is olvasható a dokumentumban, hogy az olyan, más nyelvekben férfi nemmel rendelkező kifejezések helyett, mint az ember alkotta (man-made), használják például a szintetikus kifejezést. egy percig sem akarta senki betiltani a karácsonyt, legfeljebb azt tanácsolták, hogy...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Átkosban soha nem voltam hajlandó elvtársazni, mindenkit lekollegáztam vagy nevén neveztem amikor erre kényszerültem és nem voltam tegező viszonyban.
Akkor ...???
KisTehen
@sgl: a történelem ismétli önmagát :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok