Összeült a balfasz, rabló, tolvaj budapesti városvezetés, idén utoljára. És Kamu Genya ezt volt képes mondani:\n\nEl a kezekkel a Budapestet tisztességesen szolgáló politikusok becsületétől!\n\n \n\n \n\nMiről beszél ez? De tényleg! Miről? Szétlopjátok Budapestet, saját seggetek alól el akarjátok adni a Városházát, a rendőrség nyomoz, és ti beszéltek tisztességesen szolgáló politikusokról, meg becsületről?\n\nHogy nem szakad rád a városháza, mindenestül! Tart még a plafon? Traverzek tartanak?\n\nSzégyen, és gyalázat, hogy Budapestnek ilyen vezetése van. Már elmondtuk, de újra elmondjuk, hogy ha Magyarország nem demokrácia lenne, a felbőszült nép a budapesti vezetést már bottal zavarná ki a Városházáról…de sajnos demokrácia vagyunk, és ilyen nem fordulhat elő.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@durbincs: Lásd be, hogy hülye vagy, ne kérdezd, hogy mikor.
Eladott Ország
@durbincs: Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás. További kérdés, de mikor volt ott valaha is világos?!
uploads.disquscdn.com/images/32a324b58482c2d570d74819538cb68858e37f51af3f864771a4609748dd62a7.jpg?w=600&h=354
Az Echo tv megszűnt. A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik András különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl." Ő lesz a román Elena Ceaușescu a kémiai tudományok doktora a "cokettő" ( ejtsd : széndioxid ) magyar kiadásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.