Bár Bajnai Gordon a 2014-es választási kudarc után gyakorlatilag visszavonult a magyar politika élvonalából, 2018 után ismét aktivizálta magát, felügyelete alatt épül a baloldali választói adatbázis, aktivistákat toboroz – egyebek mellett ez derül ki sorozatunkból, amely a volt kormányfő mozgását veszi górcső alá – írja a Magyar Nemzet. lap kitér a Városháza körüli botrányra, hiszen az elmúlt hetekben nyilvánosságra került hanganyagokból kiderült, Bajnai rajta tartja a kezét a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzaton, befolyással bír a balos médiára, és mindeközben komoly külföldi tőkéscsoportok támogatását is élvezi. Ahogy azt előző cikkükben jelezték, 2014 őszétől Bajnai Gordon háttérbe vonult. Időnként volt egy-egy facebookos posztja, de nem játszott lényegi szerepet a magyar politikában a 2014–18-as parlamenti ciklus időszakában. A 2018-as választáson Bajnai pártja szó szerint megsemmisült: az Együtt szövetséges nélkül maradt, miután Karácsony Gergely és pártja, a...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@kissé felnőttem: Mert maga + a Secu ügynöke ? primitivó ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@percsi: Maki Zaj bejelentette: ha nem ő győz, eldobja az életét
Ma este Gulyás Márton zárókérdése az volt, hogy én mit tennék fel arra, hogy április 3-án megnyerjük a választást. Azt válaszoltam, hogy az életemet.
percsi
@durbincs: Nem kell eldobnia az életét, mert megnyeri!
A szakadék szélén állunk, ha a fid. csalással marad, mindnyájan a szakadékba zuhanunk. Ahogy zuhanunk, együtt visítunk :(
Készítsd elő a bányát!
Rizikó
Mögötte a globalofasiszta bankár csürhe van.
durbincs
@bakcsubakka: Azt maga +mijjen drogot szív?adott ennek @elmúlt karácsonyok szelleme:nevű Csilletöcskölő komájának ?+ ez a @percsi: is kapott belőle ?
durbincs
@jesz: Csak mert maga ? az 50IQ-s bányás kiskancsó ? ezt írja ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.