Bár Bajnai Gordon a 2014-es választási kudarc után gyakorlatilag visszavonult a magyar politika élvonalából, 2018 után ismét aktivizálta magát, felügyelete alatt épül a baloldali választói adatbázis, aktivistákat toboroz – egyebek mellett ez derül ki sorozatunkból, amely a volt kormányfő mozgását veszi górcső alá – írja a Magyar Nemzet. lap kitér a Városháza körüli botrányra, hiszen az elmúlt hetekben nyilvánosságra került hanganyagokból kiderült, Bajnai rajta tartja a kezét a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzaton, befolyással bír a balos médiára, és mindeközben komoly külföldi tőkéscsoportok támogatását is élvezi. Ahogy azt előző cikkükben jelezték, 2014 őszétől Bajnai Gordon háttérbe vonult. Időnként volt egy-egy facebookos posztja, de nem játszott lényegi szerepet a magyar politikában a 2014–18-as parlamenti ciklus időszakában. A 2018-as választáson Bajnai pártja szó szerint megsemmisült: az Együtt szövetséges nélkül maradt, miután Karácsony Gergely és pártja, a...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Mögötte a globalofasiszta bankár csürhe van.
Eladott Ország
Bajnai az elején megmondta, hogy csak egy év miniszterelnökséget vállal, ezek után a fidesz seggét a meleg szarig nyaló "nyolcaska" miről ugat?! A városháza eladásával /felújításával/ vagy új építésével kapcsolatban pedig kijelentette, hogy ilyen horderejű kérdést a választás után kell megtárgyalni. Hol van itt pénzmozgás, botrány, hülyegyerekek?! Az eladás nyélbeütése, egyébként a képviselő-testületen kívül, számos szakhatóságot is érint - többek között a kormányt - azaz suba/guba alatt egy csettintéssel nem elintézhető az ügyről van szó! Úgyhogy a libatollat kenjétek a hajatokra, úgy sok vaj van a fidesz fején, inkább azzal foglalkozzatok!
CsipkeRózsa
Jön az este, sokasodnak a hazudós szennylapok!
percsi
@durbincs: Ezzel a sok fas.sággal összejött a csirkefarhátra való? Januárban vedd meg, ne várj februárig, mert akkor drágább lesz!
percsi
@durbincs: Nem kell eldobnia az életét, mert megnyeri!
A szakadék szélén állunk, ha a fid. csalással marad, mindnyájan a szakadékba zuhanunk. Ahogy zuhanunk, együtt visítunk :(
Készítsd elő a bányát!
Rizikó
Mögötte a globalofasiszta bankár csürhe van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.