Tovább dagad a Városháza-botrány. Csütörtökön előkerült egy közjegyző által hitelesített levél, ami új megvilágításba helyezheti az ügyet, s benne Karácsony Gergely szerepét. December 16-án Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP budapesti frakcióvezetője egy közjegyző által hitelesített levelet mutatott be a sajtó képviselőinek. A levelet egy ingatlantanácsadó írta, aki nem kívánta megnevezni magát. A levél küldőjét 2021 májusában keresték meg, és egy tájékoztatón vett részt, ahol befektetőket kerestek fővárosi ingatlanokra, köztük a fővárosi önkormányzat épületére is. Barts Balázs beszélt ezen a találkozón, ahol elmondta, az értékesítések Karácsony beleegyezésével történnek – olvasott fel a levélből Láng Zsolt. A levélben az is szerepelt, hogy Berki Zsolt elmondta,10 százalék jutalék jut neki az eladásokból, de abból tovább kell adnia a főváros vezetőinek. A befektetők fenntartásokat fogalmaztak meg és a vételi szándékuktól elálltak.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
de akkor mit hazudozik még ez a buta buflák ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
odst
A vizsgálat lezárult. Nem állapítottak meg semmit, húgyagyú fideszesek.
Ezt is elbasztátok!!!
durbincs
@Sámannus: Csak Mert maga lent a bányába ? A lándzsás útifű ? @odst: @Emmersson71: agy komáival ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: @bakcsubakka: @Pági: @Havanagi: @CsipkeRózsa: ?
durbincs
@jesz: akkor ez pont maga +@kissé felnőttem: esélye ? hogy lerakja az éretségit ? 50Iq-val ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.