Megint miért erőszakolnak ránk valamit? Mik ezek az állandó diktátumok? Mi ez a folytonos erőszakos nyomulás? Most már nem csak új adókat, adónemeket akarnak velünk megetetni, nemcsak elvonni a nemzetek hatásköreit, nemcsak az identitásainkat akarják elvenni, hanem le akarják nyomni a torkunkon a tücsköket, bogarakat, csótányokat! Megkérdeztek minket erről, hogy akarjuk-e? NEM IGAZÁN! Miközben megy a suttogó felszámolása EU szerte a mezőgazdaságnak (zöld köntösbe bújtatva), addigra megmutatják nekünk mi lesz az asztalon a vasárnapi ebéd alkalmával: tücskök, csótányok, bogarak, lisztkukacok. Merthogy az EU már ezeket a szarokat ehetőnek minősítette. Van fogalma a nagyságos EU-nak, hogy egy ilyen bogár, kukac, csótány miféle betegségeket terjeszt? Van róla halvány fogalmuk, hogy ez milyen veszélyekkel jár?

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csak húgy...: És mindezt ? csak mert maga ? a saját szájába vizel ?
durbincs
@Nyírfa: És mikor maguk lent a bányába halálra töcskölik a csilléket ? azok kinek panaszkodnak ? A fáradt olajnak ? mint @csak húgy...: @Pálinkás Pál: Palika + a herélt csilletöcskölő ? ez a @simmering73: nevű Bezzeg - Tahó ? vagy @nezelodo: @Borsodi: @Aki Én: @percsi: @Istenakinincsen: @Horizont: @Néro: @CsipkeRózsa: @csipetke: @Nessy: @odst: @bakcsubakka: @kereső: @tudode: @lampa laz: @Emmersson71: @Sámannus: @nemkati:@karma1: ?
durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: @Istenakinincsen: @Aki Én: @Eladott Ország: ?
durbincs
@solidedge: @kissé felnőttem: @Lepényleső: @csak húgy...: @jesz: Mert maguk A denevér-farhátat csipázzák csak ?
durbincs
@Emmersson71: maga is bürkabátos köcsög ? mini páncélvonattal ?
CsipkeRózsa
Az csak a szennylapok étlapjára való, azért is tudnak róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.