Magyarország az elmúlt 25 évben a régió egyik legjobban teljesítő országából a futottak még kategóriájába került, az elmúlt öt-hat évben stagnált a helyezése a régiós rangsorban, miközben az ország mögött lévő Románia jeges leheletét már a tarkóján érezheti.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy felettébb véletlen relevancia

egy egyébként bugyuta a téma szempontjából értelmezhetetlen cím, ami komoly valóságtartalommal bír

Nincs abban semmi különös, hogy a mai matyar médiában értelmetlen, idétlen erőlködő címeket adnak, sőt igazából jól kvadrálnak ártunk és qurmányunk potentátjai legtöbb válasza szintjéhez. Nincs ez másképp a derék napi.hu azon cikkével sem, ami arról írt értekezést, hogy „Magyarország az elmúlt 25 évben a régió egyik legjobban teljesítő országából a futottak még kategóriájába került,”. A cikk azzal az elemzéssel foglalkozik, amiben Világbank hosszú távú adatsorai alapján tizenhat térségbeli volt szocialista országgal hasonlították össze a magyar gazdasági teljesítményt 1995 és 2020 között az egy főre eső GDP alapján.
Nos s derék szerkinek sikerült ezt „Románia jeges leheletét érezni Magyarország tarkóján” címmel ellátnia.
Nos ani azt illeti a 24.hu – ők csinálták az elemzést - „Lemaradtunk a régióban, hiába a sikerpropaganda” cikke többek között foglakozik a mindeközben a románok kérdéssel is.
Igencsak feltűnő, hogy semmi sem indokolná ezt a tarkó vs. hideg lehelet dolgot, ahogy az eredeti mondásban szereplő fagyost sem. Azonban jobban belegondolva a mai matyar rögvalóságba azt kell mondjam, hogy ha a fagyos lehet túlzás is, de a hatátontőloa, elsősorban román megszálló migráncs banda kártevései nem igazán tesznek jót az országnak! =))
K-2SO
A románok is parasztok, de úgy tűnik a magyarok nagyobb parasztok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.