Márky-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje már arról vízionál, hogy elvenné a 13. havi nyugdíjat – közölte Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán. A politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: Márky-Zay Péter a baloldal bukott gazdaságpolitikáját folytatná, ha kormányra kerülne. Márky-Zay szerint az a baj, hogy rendkívül nehéz megszűntetni a 13. havi nyugdíjat és a rezsicsökkentést. „Egészen elképesztő mondatok ezek. A magyar emberek számíthatnak ránk, a Fidesz-KDNP meg fogja védeni az eddig elért eredményeket. A baloldal pedig jobban tenné, ha nem a 13. havi nyugdíj megszüntetésének menetén gondolkozna, hanem végre egyszer a magyar emberek oldalára állnának ahelyett, hogy a saját zsebüket tömik. Ne feledjük, egyszer már tönkretették az országot. Ne engedjük, hogy újra ezt tegyék!” – mondta Nacsa Lőrinc.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
K-2SO
Tök hülye fideszes, mikor tetted fel magadnak először és utoljára a kérdést, hogy 2010-ben Orbán miért nem adta egyből vissza a 13. havi nyugdíjat és miért nem adta meg a beígért 14. havit?
És a svájci indexálás megszüntetésével mennyit lopott el a nyugdíjasoktól?
És mennyi nyugdíjast öl meg tudatosan félrekezelve a járványt halálkufárként, válogatás nélkül halni hagyni rengeteg nyugdíjast, és ebből fizetve ki a 13. havi nyugdíjat.
És mennyire igazságtalan a nyugdíjemelés, mert a gazdag nyugdíjasnak is annyit emelnek, mint a szegénynek, ami százalékban sokkal magasabb.
És...

O1G
simmering73
@durbincs: A csilletöcskölő kurva anyádat, takarodj már a picsába, te rakat szar.
solidedge
Döbrögi meg 11 évig nem adta. Csak azért, hogy azt szajkózhassa, hogy Gyurcsányék elvették. Beteg elme.
Havanagi
A fidesz tolvajok folyamatosan terelnek.Az Orbán vő Tiborc bankot vásárolt, de ezzel nem foglalkozik senki.Még az ellenzék sem.Nem értem miért haqyják.Milliárdossá nőtte ki magát a semmiből,összevásárolt kastélyokat,ingatlanokat, uniós támogatásokat kapott és ezt megteheti.Pofátlan Orbán egy régebbi parlamenti ülésen azt válaszolta Jakab kérdéseire,hogy gazdasági ügyekkel nem foglalkozik.Arcátlan és aljas féreg.
kissé felnőttem
maki hivatalos? halacska és te is azzá váltál ? na alakulunk lám
Néro
@K-2SO: Nincs értelme egy félig elrohadt hal vergődő farkához szólni . Ember nem áll le szót váltani egy rakás kutyaszarral a járdán csak azért mert az ott van a lába előtt.
Átlépi vagy ha elég zöld beteszi egy kutyaszarzacskóba és és bedobja a szargyűjtőbe. Esetében ki az udvar végibe a szemétdombra ott az ő világa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.