Meleg és transznemű Mikulás, szakállas Szűz Mária, transzgender Jézus Krisztus, megtámadott, betiltott, vagy ledöntött karácsonyfák – a baloldali és LMBTQ-aktivitsák folyamatosan támadják a keresztény jelképeket, karácsony tájékán pedig mintha még rátennének erre egy lapáttal.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Ferenc pápa azt a Brüsszelben nem túl népszerű véleményt is megfogalmazta, miszerint az EU-nak vissza kellene térnie az alapító atyák szellemiségéhez.""
Na, vajon melyik oldal ""hiteles"" jobboldali híradója idézte a pápa szavait?!?! Ugyanis apró különbség, de a pápa ennek pontosan az ELLENKEZŐjét mondta ki a karácsonyi beszédében. A megbékélésről, a toleranciáról és a más rasszú emberek elfogadásáról is beszélt. Éppen csak arról nem esett szó, amivel a hirado.hu most éppen uszítani próbál.
Persze, ez már nem a ""hiteles"" magyar tájékoztatás első buktája. És nem is az utolsó. Hiszen jön a választás, a csorda fordulatszámát legalább fenn kell tartani. " fideszes ""marinénik és pistabácsik"" úgyse látnak, hallanak mást, mint amit a KESMA a fülükre nyom. Persze, ha még jobban sikerül felpörgetni őket, az már tiszta haszon.
namihami
@KisTehen: 10.34: és 10.37: Nem is akarjuk. Ostoba ember mindenhol van. Bár kategórikusan ateista vagyok, de szerintem se volt jó ötlet. Még viccnek vagy polgárpukkasztásnak sem. Mindamellett, hogy itt van egy pápa, amelyik végre nemcsak 20 centivel lát az orra elé és (bár a pozíciója erősen köti), de végre egy kicsit kezdi a 21. századot is felmérni.
De, de, de : azért egy országos és ""hiteles"" híradás ne azzal etesse a jobboldalt, hogy a pápa ""ezt meg azt mondta"". Talán ezt se kellene. Pláne, hogy a fent említett emberek, akik egyébiránt hívők, ha a pápa szavait ilyen formában kapják, akkor méginkább ""orbanistává"" válnak. A gond csupán annyi, hogy már a kiindulás pillanatában is hazudott az a médium, amelyik ezt a szájukba rágta. És már sokadszor.
Giovanni Alba
Mennyire lehet magabiztos, azaz mennyire bízik önmagában, szavainak igazságában egy olyan szervezet (hozzáteszem: világméretű szervezet) amelyik megretten és remegni kezd a paródiától?
Ha valaki nem hajlandó kritika nélkül elfogadni logikátlan és természetellenes dolgokat, ha valaki nem hajlandó értelmes magyarázat nélkül elfogadni olyasmit, ami minden tapasztalatának ellentmond, csak azért, mert: Ez így van megírva a Könyvben, egyből eretnek, istentagadó, vallásgyalázó lesz.
Pedig mi is történt? Kérdőjel került a megdönthetetlennek hirdetett dogmákra. Milyen alapon terjesztik a sötétséget a teremtett világ elképzelésével? Talán hiteles szemtanú jegyezte le az első időket? A kijelentések ellentmondást nem tűrőek, kezdetben vala ... és így tovább. Az sem elfogadható, hogy egy vagy több próféta ihletett pillanatában jegyezte le a sugallatokat, mert ilyenből akad jó pár, s mindnek alapja az, hogy hidd el polgár, mert ez így igaz, én mondom ezt, én hallottam a hangokat.
És vannak akik felháborodnak, hogy mások másként látják a dolgokat? Sértő és támadás a hit alapjai ellen, ha van olyan, aki szerint Mária nem olyan, mint a görögkeleti szentképeken? A názáreti vándorpróféta sem lehetett magas, szőke és kékszemű!
Visszatérve az elejére: amelyik hit és nézetrendszer támadásként éli meg a kritikát, az elismeri ezzel, hogy agyaglábakon áll, ezért retteg az értelmes vitától. Ha Mária szűzen foganhatott, akkor lehetett akár szakálla is.
namihami
11.23: Na, megjött. És én pedig (figyelmetlenségből) még bele is olvastam. Jobban kell figyelnem.
""Éberség, efftársak, éberség!""
Giovanni Alba
Még egy aprócska szösszenet a kritikátlan híveknek címezve: nem érzitek morbidnak és groteszknek, hogy térdet s fejet hajtotok egy ókori kínzó és kivégző eszköz előtt, melyre fel van szögezve egy többször elárult és megtagadott, kegyetlenül megkínzott igehirdető? Elviszitek a gyermekeket a hitbéli nevelés részeként a kálváriadombra, végig mutogatva Krisztus kínhalálának stációit, de szó ne essék arról, hogy vannak olyan emberek, akik meg merik vallani érzelmeiket még akkor is, ha az szembemegy az általánosan elfogadottal.
Nem találjátok furcsának, némiképpen ellentmondásosnak, hogy a női mellbimbó tabu, míg a korbácsolás bemutatása a kegyes nevelés része?
Mi van az imákkal, fohászokkal? Ott térdel melletted a kiskamasz, ki fogja elmagyarázni neki okos szóval, hogy mit is jelent az: ... és áldott a Te méhednek gyümölcse ...
Vagy zsolozsmát nem elemzünk?
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 11:54
Vallási fanatikusnak tetszik lenni?
Meg tetszik menteni a lelkem, ha beledöglök is? Köszi, de nem kérem szépen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.