Doktor Miniszterelnök Úr igazi karácsonyi ajándékot adott nekünk: rommá alázta a nagypofájú ellenzéki firkászokat az év utolsó kormányinfóján. Bónusz: minőségi németezést is kaptunk tőle. Továbbá javasoljuk a Dr. Novák Katalin Városközpont elnevezést a főváros vezetésének. Doktor Miniszterelnök Úr igazi karácsonyi ajándékot adott nekünk: rommá alázta a nagypofájú ellenzéki firkászokat az év utolsó kormányinfóján. Bónusz: minőségi németezést is kaptunk tőle. Továbbá javasoljuk a Dr. Novák Katalin Városközpont elnevezést a főváros vezetésének.

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
mondja maga mindent kétszer mond ? kétszer mond ja ho dadog éééé rrtttemm má, hagymát felkaríkázva só ecet örölt bors babérlevél a szeletelt rántott halat rétegesen rakva + salátalé és 3 nap érlelni szupet ecetes hal lészen
RonaGyuri
az hogy a büdös halfarok képtelen egy értelmes magyar mondatot összehozni több éves tapasztalat, de úgy tűnik még ennél is komolyabb gondjai vannak a magyar nyelvvel: nem érti!! =))
Ide tette ezt a cikket, ami őket röhögi körbe! =))
RonaGyuri
itt is egy hasonlóan értelmezhető irkodmány, de ez a Párt központi napilapja vezércikke:
magyarnemzet.hu/ahelyzet/2021/12/ilyen-meg-nem-volt
RonaGyuri
@durbincs: a magyar nyelv még mindig elérhetetlen számodra! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.