A bíróság szerint rendszeresen erőszakolta az állatot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
a nyugatiak valamiért nem toleránsak a más kultúrájúakkal szemben
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
@simmering73: aki @csak húgy...: még jó hogy a diliházba csücsül ? lent az oláh bánya mélyén ? maga igen beteg állat ?igaz -e @Rockxy: ?
durbincs
@simmering73: aki @csak húgy...: még jó hogy sz-kanadai-provokator ?
durbincs
@kula: @kula: maga nem kakaoscsiga ? tudja ? @bakcsubakka: @nezelodo: @Istenakinincsen: meg csilletöcskölök ?
durbincs
@koszpeko: @koszpeko: ha már előkaparták magát is a csilletöcskölök ? nagy a baj ?
durbincs
@koszpeko: @koszpeko: ha már előkaparták magát is a csilletöcskölök ? nagy a baj ? @Qqberci: @Béla333: ?
durbincs
@Rockxy:@Horizont: @kissé felnőttem: persze maguk a messzi oláh bánya mélyén ? csak tovább töcskölik a csilléket ?
durbincs
@nemkati: maga meg inkább ettöl tanulhatna ,50IQ-s pupos szerencsétlen ?
durbincs
@Eladott Ország: 50iq-s irástudatlan ? maga szedi rendesen a piruláit ? csilletöcskölő ? mint ez az ávos @RonaGyuri: ? vagy @Lepényleső: aki @csak húgy...: ? a nyomikról @simmering73: @bakcsubakka: @simmering73: ne is beszéljünk ?
durbincs
@Eladott Ország: 50iq-s irástudatlan ? maga szedi rendesen a piruláit ? csilletöcskölő ? mint ez az ávos @RonaGyuri: ? vagy @Lepényleső: aki @csak húgy...: ? a nyomikról @simmering73: @bakcsubakka: @simmering73: ne is beszéljünk ? és itt van + ez a @namihami: + @Gauntlet: az északi oláh tárna nagyjai ?
durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: ?
KisTehen
a nyugatiak valamiért nem toleránsak a más kultúrájúakkal szemben
durbincs
@KisTehen: lehet már a birka sem számit ? a gumicsizmába dugva a hátulsó lábak ? ha másé ?
percsi
@durbincs: Vigyázzatok a kecskéitekre!!! Figyelmeztető plakátokkal kellene körbe rakni az országot!
A vitya 50-60 ezer migránsnak adott letelepedési engedélyt, lehet köztük kecskét erőszakoló aberált! Az is lehet, hogy a Franciaországi kecskeerőszakoló közülük való.
nezelodo
De jól mehet a dolga ennek a szektás lapnak, ha ez a legnagyobb gondja hazánk sorsát illetően. Egy addig normálisnak hitt ismerősöm is (nyilván a kormányunk lapjait olvassa), a hollandiai nemátalakító műtétektől félti az ottani óvodásokat!
Istenem, ha a hazai közállapotokra, az euró árfolyamra, és az inflációra stb. is vetne egy pillantást, vagy ha elérne a tudatáig, mi ez az eszeveszett pénzosztás, és miért olyan nyomdafesték szagúak a postás-hozta, vagy az automatákból kiadott, sorszám szerint egymást követő bankjegyek, talán fény gyúlna az agyukban!
Rizikó
Ilyeneket véd és telepítene be az ellenzék!
nezelodo
@Rizikó: Bocs kolléga, de nem az ellenzék jogköre a letelepedési kötvények (és a haza) árulása!
Nem az ő alapítványuk kapott a Frenk Liu-tól sem százmilliókat a "határon kívüli magyaroknak", aki mellesleg és véletlenül a pápai húsgyár vevője. Nem érdekes? Persze a hűtlen kezelés szóba se jöhet.
DR PRÉDlKÁTOR
@nezelodo: Akiket - szerinted a korány telepített be... Nos ők meg tudják fizetni az örömhölgyeket, nincsenek kecskékre szorulva...
DR PRÉDlKÁTOR
MÉGECCCCCCER leírom: @nezelodo: Akiket - szerinted a jelenlegi kormány telepített be... Nos ők meg tudják fizetni az örömhölgyeket, nincsenek kecskékre szorulva...
nezelodo
@DR PRÉDlKÁTOR: A kormányunk Franciaországba nem telepített be senkit, max. a magyar papírral utazhatnak, ide-oda, legálisan.
Rizikó
@nezelodo: Aki fizet és nem akar maradni, azt a kormány beengedi. A többi takarodhat. Van rá példa, hogy miért. Román, szlovák, szerb, zsidó szabadon jöhetett, aztán lett belőle Trianon, meg tanácsköztársasàg!
nezelodo
@DR PRÉDlKÁTOR: Amúgy hol olvastad tőlem, hogy a csigaevőkhöz migránsok betelepítéséről írtam? A képzelőerőd határtalan, főleg ha rémeket vélsz látni. Mire fel ez a riadalom?
Ne gondolj se a józsira, se a gazsira, meg a többi ott tömörülő deviánsra, az ő dolguk hogyan élnek.
durbincs
@Eladott Ország: 50iq-s irástudatlan ? maga szedi rendesen a piruláit ? csilletöcskölő ? mint ez az ávos @RonaGyuri: ? vagy @Lepényleső: aki @csak húgy...: ? a nyomikról @simmering73: @bakcsubakka: @simmering73: ne is beszéljünk ? és itt van + ez a @namihami: + @Gauntlet: @nezelodo: @DR PRÉDlKÁTOR: az északi oláh tárna nagyjai ?
Emmersson71
Megerőszakolt rendszeresen egy kecskét egy migráns Franciaországban - szúrta ki a hírt az irigy Semjén Zsolt.
durbincs
@Aki Én: elökaparták magát is a köztudott értelmi fogyatékost ? mint a térdig gumicsizmás bárányeröszakoló ???@Emmersson71: .t ?
percsi
@DR PRÉDlKÁTOR: Sok aberrált pasi van, ha lyukat lát...
Tegnap olvastam: az elmebeteg azért hágta meg a lovát, mert az kacsintott rá. Ha már lova van, akkor pénze is, vehetne magának nőt.
A migráns kecske ba..ó az "okoskáknak" nagyon bejött, mert ugye csak migránsok tesznek ilyet, és az ellenzék ezeket az embereket szabadítja ránk, az lényegtelen számukra, hogy hányan vannak már az országban.
durbincs
@csak húgy...: És mindezt ? csak mert maga ? a saját szájába vizel ?
durbincs
@Nyírfa: És mikor maguk lent a bányába halálra töcskölik a csilléket ? azok kinek panaszkodnak ? A fáradt olajnak ? mint @csak húgy...: @Pálinkás Pál: Palika + a herélt csilletöcskölő ? ez a @simmering73: nevű Bezzeg - Tahó ? vagy @nezelodo: @Borsodi: @Aki Én: @percsi: @Istenakinincsen: @Horizont: @Néro: @CsipkeRózsa: @csipetke: @Nessy: @odst: @bakcsubakka: @kereső: @tudode: @lampa laz: @Emmersson71: @Sámannus: @nemkati:@karma1: ?
durbincs
@Nyírfa: És mikor maguk lent a bányába halálra töcskölik a csilléket ? azok kinek panaszkodnak ? A fáradt olajnak ? mint @csak húgy...: @Pálinkás Pál: Palika + a herélt csilletöcskölő ? ez a @simmering73: nevű Bezzeg - Tahó ? vagy a pirulas?@Eladott Ország: @RonaGyuri: @kula: +@human: ?
durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ?
percsi
@durbincs: Ezzel a sok fas.sággal összejött a csirkefarhátra való? Januárban vedd meg, ne várj februárig, mert akkor drágább lesz! Kezdek aggódni érted!
KisTehen
Franciaország jogállam

HAHAHAHAHAHAHAHA
durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ?
durbincs
@Horizont: @Macskaszem: @Sámannus: ez olyan rottyant mint maguk ?
durbincs
@kissé felnőttem: @Néro: @sgl: @Aki Én:@Nessy: @kula: csak mert magukat agyplasztikázták lent bányába 50IQ-ra ?
de mit szól ehez @justhpeter: @Istenakinincsen: @Horizont: @RonaGyuri: @human: @simmering73: @Gauntlet: ?@surdilloFUJT: @lusta: @simmering73: + ez @peterkelemen: a dögkutlakó ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?
durbincs
@namihami: maga ezzel az @odst: névűvel csak nem pedofil-bratyok ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: mert ez most magukról szol ?
durbincs
@koszpeko: @koszpeko: csilletöcskölésközbe ? ejnye ejnye 50Iq-s ? igaz @Giovanni Alba: @odst: ,?
durbincs
@Horizont: mert a maga agya vetekszik a 100 éves leépült nénikékkel ? Mondjuk intelligenciája + sose volt ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@Istenakinincsen: @human: mert maguk a bányás 50IQ-s Neandervölgyiek ?
durbincs
@Nessy: @jesz: @surdilloFUJT: @Horizont: Ha magukat is igy fizetnék ? mint ezt az odvast ? mekkora lenne a pofájuk ?
durbincs
@Eladott Ország: A maga szines pirulái mellet ? Bagatel mi ? @Eladott Ország: ?
durbincs
@bakcsubakka: Azt maga +mijjen drogot szív?adott ennek @elmúlt karácsonyok szelleme:nevű Csilletöcskölő komájának ?+ ez a @percsi: is kapott belőle ?
jesz
@durbincs: kedves doktornő, most lebukott a durbincs névvel..az egyik mondata túl összeszedettre sikerült...oszt hogy tetszik lenni? Ezekszerint nappalos?..látom van ideje erre a sok marhaságra...ez tényleg mind kell a dolgozatokhoz?
Csizmás Kond
...biztos a következő buzivonuláson kecske is lesz...
namihami
Mennyivel jobban járt az a 41 éves nő, akivel ugyanezt egy ""igazmagyar"" 28 éves sportológyerek tette.
A kecske minden bizonnyal sokkal komolyabb lelki sérülést élhetett át.
(tévedés ne essék, mindkettő hülye)
durbincs
@sgl: Ezt is 50IQ-s hülyére verik , mint magukat @nezelodo: @Nessy: @bence: @Emmersson71:@134.bátor: komákat ?++@terlasz: @simmering73: @Aki Én: @elmúlt karácsonyok szelleme: @koszpeko: @justhpeter: @bakcsubakka: ?
durbincs
@Aki Én: Azt maga +mijjen drogot szív?adott ennek @elmúlt karácsonyok szelleme:nevű Csilletöcskölő komájának ?+ ez a @RonaGyuri: is kapott belőle ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: És mint 50Iq-s gyiktapló ? azt gondolja maga 1 Proffessor ? csakugy mint ez a @csak húgy...: ?
csak úgy....
@durbincs: neked marhára bejön ez a kecske baxós téma,tán még merevséget is okoz a nacidban.., pfújj
durbincs
@karma1: helyzett van ? Bibircsokos Krogya ? ha már magát is előkaparták ? + @Aki Én: aki @Horizont: aki 1 Ótvar ?+@csak húgy...: a bánya vizelője na meg ez @namihami: a bányaentelektüel azzal az 50IQ-val ? +@simmering73: ?
durbincs
@kereső: Mert Maga a nyálas Csilletöcskölő ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.