A svéd klímaaktivista úgy véli, hogy „furcsa” az amerikai elnököt klímaváltozási vezetőnek tekinteni, „ha látjuk, mit csinál a kormánya”. Joe Biden kormánya valójában eddig olyan lépéseket tett, melyek csak tovább súlyosbították az éghajlatváltozást, holott ennek ellenkezőjét ígérte az idén januárban beiktatott amerikai elnök, mondta Greta Thunberg a Washington Postban hétfőn megjelent interjúban. „Az Egyesült Államok valójában bővíti a fosszilis tüzelőanyag-infrastruktúrát. Miért csinálja ezt az USA?” – teszi fel a kérdést a lapban a 18 éves svéd klímaaktivista. Thunberg ezután bírálta a világ vezetőit, amiért a fiatalokra hárítják a környezetvédelemért való küzdelem felelősségét. Szerinte a tinik és az aktivisták nem felelősek a kialakult helyzetért, ők csak fel akarják hívni az emberek figyelmét arra, hogy „vészhelyzettel állunk szemben”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Bezzzzzzeg a muszkák, meg a mandarinok gyorsan zárkóznak ám hozzá! Hogyé hülye mindeneki?
Vay Ákos
@durbincs: Nem hülyítik. Ő hülyít másokat, akik hagyják magukat hülyítni. Olyannyira, hogy angliában intézményeket keresztelnek át, mer csörcsill nagy gazember volt, híjjuk a kolidzsot vagy a teret mostantól grétatunbergnek. NEM maradhatunk le a hülyeségben amerika megett, ahol flojddzsordzs a hős, az egyszerű kétkezi bűnöző. Csak remélni tudom, hogy a viszkis rabló is kap nálunk köztéri szobort. Nagy szulejmán is kapott nálunk szobort, de még nem sokan követik nemes és élenjáró példánkat. Ezek a bigott ruszkik is emelhetnének szobort a fűrernek sztálingrádnál. De ők bunkók. Még sokat kell fejlődniük, míg ilyen civilizáltak lesznek.
percsi
@durbincs: Ezzel a sok fas.sággal összejött a csirkefarhátra való? Januárban vedd meg, ne várj februárig, mert akkor drágább lesz! Kezdek aggódni érted!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.