Oroszország EU-s nagykövete bizakodó azzal kapcsolatban, hogy az EU elfogadja a Szputnyik vakcinát, de arról továbbra sincsenek hírek, hogy ez mikor történik meg – számol be a hírről a Reuters.

Szputnyikkal oltották? Akkor az orosz nagykövet bejelentésének örülni fog

Fotó: pixabay.com

Vlagyimir Csizov, az orosz EU-s nagykövet egy online tájékoztatón beszélt arról, hogy bizakodó azzal kapcsolatban, hogy a Moszkva és Brüsszel között folyó párbeszéd eredménye az lesz, hogy a két fél elfogadja egymás oltási igazolását. Azt azonban ő sem tudja megmondani, ez mikor következik be, ahogyan ő fogalmaz: a probléma eléggé összetett. – írja a portfolio.hu.

Az orosz Szputnyik vakcina mindeddig nem kapott jóváhagyást az Európai Gyógyszerügynökségtől, bár több ország is használja már az orosz vakcinát, köztük Magyarország. Ezek az EU-s országok kiadhatnak EU-s digitális oltási igazolást a Szputnyik vakcinára is, de annak elfogadása már a többi tagállam egyéni döntése.

Forrás: portfolio.hu

Fotó: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jaj már azt hittem annak kell örülniük, a szputnyikkal oltottaknak, hogy esetleg kapnak egy jutalomüdülést malenkij robotra a szibériai nyarat élvezni! Ha kibírja a páciens, jó volt a szuri!
Lepényleső
Príma kormány az aki olyan szerrel,vagy ßarral oltat aminek nem ismerik a hatását,
vagy éppen azért oltat mert ismerik,- simán megfigyelték vele M-62 Szergej mozgását?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.