Azerbajdzsán budapesti nagykövete a Magyar Nemzetnek mondta mindezt. 

"Rengeteget jelentett, hogy a hegyi-karabahi háborúban a magyar kormány nyíltan támogatta Azerbajdzsánt"

– mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Tahir Taghizadeh, Azerbajdzsán budapesti nagykövete.

A muszlimok ellen beszél, de őket támogatja a magyar kormány – óriási hálálkodás megy a Magyar Nemzetben

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Amikor Azerbajdzsán 2020-ban visszafoglalta Örményországtól Hegyi-Karabahot, a magyar külügy azt mondta: a terület

„Azerbajdzsán nemzetközileg elismert határain belül fekszik, hazánk pedig általános nemzetközi jogi alapelvként támogatja az államok területi integritását és szuverenitását”.

A nagykövet azt is hozzátette:

„Szerintem még jót is tenne, ha lenne párbeszéd Magyarország és Örményország között. Talán önök tudnának hatni rájuk.”

Forrás: hvg.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez bizony visszafelé sült el, fiúk! Célszerű lenne halkabban nyilatkozgatni vagy jobban megválogatni a ""barátokat"".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez bizony visszafelé sült el, fiúk! Célszerű lenne halkabban nyilatkozgatni vagy jobban megválogatni a ""barátokat"".
Németh István
ÉS!!! nagyon jó lenne,ha a területi integritás dolgában az Eu. magához nyúlna és lépne a trianon gyalázata okán! De persze ezt jó lenne, ha minden nemzet elővakarná és szükségszerűen tenne ennek érdekében!
RonaGyuri
A kipcsák az kipcsák, nem afféle keresztény! Majd megtanulja a halklódó nyugat is!=))
C_3PO
Nekem itt valami nem világos! Itt ez a térkép:

i.imgur.com/s3xPvWp.png

A kék nyíllal jelöltem Örményország területén egy azeri színt (másik ország alapszíne), zöld nyíllal pedig Azerbajdzsán területén egy örmény színt (másik ország alapszíne). Akkor ezek szerint volt 1-1 kis terület, mely autionómiáját tekintve rendezetlen mindkét ország területén?! Azaz a Szovjetunióról való levállás után ez úgy maradt?!
Ha igen, akkor 1:1 , tehát nincs miért civakodni!
ómió
Szóval, efftársilag, ha egy ország muszlim, annak már nem lehet igaza? De, akkor, a muszlim migráncsokat miért ölelnétek a kebletekre, efftársak? Ezt "kompenzálandó"?
Eladott Ország
@Németh István: ma, 13:31 ♦ Trianon 70 a fidesz képviselői kivonulnak az ülésteremből 1990-ben. Trianon 70... mert a facebook nem felejt. Ez így történt ! Most meg verik a nyálukat a nagy magyarok! A rendszerváltás előtt azt mondták nem ismerik el a kettős állampolgárságot! Most meg abból élnek! Kétszínű hazug banda!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/101848240_871273350019240_1204214018395340800_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pNDd8UbPzpkAX9tR_9A&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_8C_iswPnoQpQ_xJlaFSCzVfSC8Iw9Nwv-NadB-wYImQ&oe=61F255B6
Trianon 70. évfordulóján Orbán 1 percet sem szánt a közös megemlékezésre. Vagy az akkori, vagy a mostani viselkedése álszent és hazug. Egyik sem bocsájtható meg! Akkor szembeköpte, most kihasználja az évfordulót. Mindannyian kivonultak a parlamentből 1990 június 4.-én, amikor az országgyűlés megemlékezett Trianonról!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/102288116_871024663377442_5413734108272525312_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Q2W0n0WdpzkAX_oDASW&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-06UVHkyb3h2Wqg4X79LpB-jtOa5N45sMWdQTYoQpFpg&oe=61F48B11
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:26
Visszafelé is igaz.
A fidesz miért zengedez vészriadót naponta a muszlim hordák miatt akik elárasztják európát,ha sutyiban meg muszlim államot támogat.
Macskaszem
Orbán bármilyen vallást befogad, ha pénzről van szó. Emlékszünk még az azeri guruló milliárdokra, nem volt az olyan régen. Az Azeri Pénzmosoda, amely hatalmas összegeket segít átmosni olyan cégek hálózatán keresztül, amelyeket kizárólag azért hoztak létre, hogy elrejtsék a pénz forrását. A projekt azt is világossá tette, milyen sokféleképpen tudja elkölteni egy kleptokrácia uralkodó elitje a milliárdjait.
atlatszo.hu/kozpenz/2017/09/05/budapestre-dollarmilliokat-utalt-europai-politikusokat-is-korrumpalt-az-azeri-rezsim/
Emmersson71
@ómió: Egyébként pedig nem mindegy, hogy valaki menekült vagy gazdasági migráns! Ez VIZSGÁLANDÓ kérdés, mielőtt elutasítjuk vagy befogadjuk a kopogtatót!
Persze, ha pénze van, és "csupán bűnöző", akkor Orbánék keblükre ölelve adnak számára letelepedési Rogán-kötvényt, ha kóricáljon az ebadta az EU területén!
Emmersson71
@Eladott Ország: Csak Gyurcsány születésnapja miatt ;)
Micsoda öngól, hogy A nemzeti összetartozás napja a "patás ördög" szülinapja :)
ómió
@Emmersson71: Na, ugye, hogy nem mindegy! De, akkor, efftársilag miért fogadnátok be bárkit, aki betódul ide? A "pénze van" kategóriát meg azért fogadta be a "Zorbán" - határozott ideig(!) - mert egészen az államcsődig "kormányoztátok" az országot és minden fillér jól jött, ami ezt segíthetett elkerülni!
ómió
@kulabombaafityiszre: Próbálj már meg disztingválni! Emez egy migrációs káosz-, amaz meg egy államközi kapcsolatok és kinél van az igazság kérdése!
ómió
@Emmersson71: És nem keverendő sem az üldözött keresztényekkel, sem a Hungary helps programmal!
Clavigo
@ómió: Te miről beszélsz megint,,gyagyás ?
Clavigo
Ilyenkor hova dugják el az überkeresztény ,szerelmes szemű semjén dzsozit...
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 16:04
Disztingválj te.Összekevered efftársilag a szezont a szájer faszával.
Milyen államcsőd 2013-ban?
145 fő híján húszezer külföldi jutott magyarországi tartózkodási vagy letelepedési engedélyhez 2013 és 2017 között, derült ki a birtokunkba jutott, minden eddiginél pontosabb adatbázisból. Az Orbán-kormány letelepedési kötvényprogramjában 59 ország 6543 kötvényt jegyző állampolgára, és ezek 13,3 ezer családtagja jutott magyar papírokhoz.
Emmersson71
@ómió: Honnan veszed, hogy bárkit befogadna bárki is?! Nem Orbán vagyunk, hogy bűnözőtől a pénzemberig lepacsizunk akárkivel!
CsipkeRózsa
Ezért nem foglalt állást az örmény háborúval kapcsolatban, Orbán szégyellje magát!
Lepényleső
Ha valaki vallási társa ellensége mellé áll,az árulás ténye helytáll?
Akkor is ha országot kötvényekben akár migráns bűnözőknek is kínál,
- s minden pénzt amit ezért inkasszál,csak saját magára használ?
Németh István
@namihami: @CsipkeRózsa: @Lepényleső: @Emmersson71: @kulabombaafityiszre: Drága zagyvalék eszű polgártársaim! CSAK néhány kérdés a saját istenetekre (ha az a moslék kommunista bal-libkó akkor is) A más vallású országban lakó emberek nem emberek? Az erőszakos területfoglalás, nem betörés? nem az, mikor éppen hívatlanul betörnek valahova?! Esetleg az nem bűnös cseledet? A vallási elkötelezettség szabja meg az emberértékét? A saját vagyon védelme nem-e minden ember joga? vagy a haza védelme nem minden állampolgár kötelessége??? Aztán az Iszlám nem ember? mennyivel különb a keresztény? nem vagytok esetleg moslék rasszisták, fajgyűlölők? De azért BUÉK, HA észhez tértetek!!!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 17:30 Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban...
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs
Emmersson71
@Németh István: ...

- "Az erőszakos területfoglalás, nem betörés?" - Mi a helyzet a Krímmel?!
- "Aztán az Iszlám nem ember? mennyivel különb a keresztény?" - Mondd meg te, a gazdád hozott létre keresztényvédelmi államtitkárságot, de ők engedtek szabadon egy iszlám gyilkost is!
- "...nem vagytok esetleg moslék rasszisták, fajgyűlölők?" - Nem. Csak arra az ellentmondásra mutatunk rá, hogy miközben melldöngető mélykeresztyénként tetszelegnek, az iszlamista Török és Azerbajdzsánnal szűrik össze a levet, ahol üldözik a keresztényeket! Hab a tortán, hogy a vallástalan kommunista Kína is haverjuk...
Németh István
@Emmersson71: kedves, te az embertől messze állsz! Sajnos ilyen is van, bár nem kéne lennie!
A Krim is más meg a trianon is más, miként az örmény esemény is más! Ne keverd a politikai butaságokat össze! Mi több én nem kívánlak sértegetni, de te se tedd ezt! Az hogy a fenti baromságokat feltöltöd sem szebb sem okosabb nem vagy legfeljebb kezdem azt hinni, hogy egy enyves eszű, véres nyelvű barom vagy! De azért BUÉK!
Emmersson71
@Németh István: ki a fasz sértegetett?!!
Clavigo
@Németh István: Látom,,kapod az ívet rendesen.. Ami jár,az jár az agyatlanoknak.( is )
Nessy
@Németh István: Még szerencse, hogy nem kívánod sértegetni a fórum társat ! Mit írtál volna, ha kívántad volna?
Sámannus
Tyerekek naty a baj. Hát most el kell dönteni, hoty kitől fosschunk. A terektől vagy a muszkától. ezek mögött van ám másik két demagóg, aki leszar minket Nekünk nem a Vatikánt kell figyelni, hanem hogyan árcsunk az Európai Egyesült Álllamoknak.
A pohos közben a tökét veri, kimustrált "hölgy" közt Petya meg kitünteti magát a Nagy Hazaárulás érdemrenddel, putyinykánál.
ómió
@Emmersson71: Csak nem "elmúlasztottad" Márki efftársad, korábban Karácsony efftársad, nehány éve meg Böszme efftársad (aki még "jól is járna" velük) idevágó "állásfoglalásait", amelyeknek lényege a migráncsól ajtajának magunkra rántása volt!? Szóval, a migráncsaitok "beeregetésének" Orbánra hazudása helyett inkább lapozz vissza!
Emmersson71
@ómió: Orbán engedte be a migránsookat. Buszoztatták őket a határra, amíg Merkel azt nem mondta, hogy elég!
Ezek tények. Ahogyan a Rogán kötvényesek is.
ómió
@kulabombaafityiszre: Aki itt a "szezont" Gréczy efftársad nudiszelfijével keveri (talán még mindig nem kaptál belőle?), az te magad vagy! Olyan államcsőd - és nem 2013-ban, hanem 2008-ban - ami elől Böszme efftársadék visítva rohantak gigakölcsönért (más a pénzpiacokon kölcsönt nekünk már nem adott) az IMF hez és népzsebelést ígérve (és be is tartva) meg is kapták azt! A kötvényesek éppen azért kaptak határozott időtartamú itt-tartózkodást, mert ők komoly összegekkel járultak hozzá, hogy a még évekig fennálló államcsődveszélyt elháríthassuk! És a valódinak ítélt menekültek is határozott idejű nálunk tartózkodásra kaptak engedélyt, utána meg mehetnek haza! És ez közel se ugyanaz, mint Márki, Karácsony meg Böszme efftársaid "migráncsprogramja"!
ómió
@Clavigo: Majd, ha újra lesz egy kávéskanál eszed, bolsiék elmebetege, talán akkor megérted majd!
ómió
@Emmersson71: Már megint hazudsz! Orbán nem beengedte, hanem - akkor még kerítés hiányában - tömegestől "dőltek be"! Hogy meg mielőbb távozzanak innét - úgyis Merkel "mamájukhoz" igyekeztek - "hozzásegítette" őket a mielőbbi kilépéshez! Sikerrel! A kötvényesek ténye meg ugyanaz a tény, mint a ti bolsi államcsőd-kivívásotok ténye! Szorosan összefüggő tények!
Emmersson71
@ómió: Mosakodtok..mindig ez van, mikor rátok pirítanak :)
Emmersson71
@ómió: "A Nemzeti Nyomozó Iroda határozatban állapította meg, hogy a volt képviselő által állítólag zaklatott nő nem is létezik."

nepszava.hu/3140470_greczy-zsolt-hivatalos-hatarozatot-kapott-arrol-hogy-nem-keszitett-es-nem-kuldott-magarol-zaklato-fotokat
ómió
@Emmersson71: Benneteket, bezzeg, még a valóság se képes semmiből kimosdatni! Legfeljebb egy "jó efftársi bíró"! Meg a hazudozásotok!
Emmersson71
@ómió: Ez nem bíróság, hanem az NNI :P
ómió
@Emmersson71: Az, hogy utólag mi megállapítható és mi az, ami már nem, az egy külön kategória!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 10:05
Olvass többet,mert így tájékozatlan leszel.
Gréczy Zsolt hivatalos határozatot kapott arról, hogy nem készített és nem küldött magáról zaklató fotókat
A Nemzeti Nyomozó Iroda határozatban állapította meg, hogy a volt képviselő által állítólag zaklatott nő nem is létezik.
Ha államcsőd volt akkor a vezéred miért dícsérte a bajnai kormányt válságkezelését?
privatbankar.hu/cikkek/migracio/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai-kormanyt-231457.html
Szerinted az állam csőd miatt kellett migráncsok tízezreit betelepíteni pénzért , akkor a vezéred mit csinált 2010-2013 egészen 2017-ig között,mert akkor jöttek a lóvés migráncsok,igaz ott is a slepp járt jól,mert az adófizetők buktak rajta.Ez is csak egy szimpla lopás volt a gazdád meg a sleppje részéről
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2018/10/08/transparency_international_letelepedesi_kotveny/
24.hu/belfold/2017/05/19/mindenki-nyert-a-magyar-letelepedesi-kotvenyen-csak-az-orszag-bukott-milliardokat/
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/rogan-nem-mondott-igazat-a-letelepedesi-kotvenyek-kapcsan-2433314
444.hu/2018/10/08/30-milliard-forintot-buktak-a-magyar-emberek-a-rogan-fele-letelepedesi-kotvenyeken
Mihranian
Ez komoly egy aggressive Azerbajdzsan Orszag Nak adung igaz at?
ómió
@kulabombaafityiszre: Ti Gréczy efftársad utólag már ellenőrízhetetlen "vitézségét" ugyanúgy lehazudnátok, mint azt, hogy egészen az államcsődig "kormányoztátok" az országot! Nyolc év alatt reménytelenné adósítottátok, amit betetőzött a pénzügyi válság, miután nekünk kölcsönt pénzpiacon évekig senki nem adott, pedig a sorban lejáró adósságokat újabb és újabb kölcsönökkel tudtuk volna csak finanszírozni. Ez volt az az államcsőd-helyzet évekig, ami fenyegetett és, amit elkerülni még a kötvényesek pénze - az a pár milliárd is - sokat segített! Ezt a helyzetet dícsérte volna Orbán? Szerintem "csak" ráhazudnátok ezt is! Amin meg az ország ezermilliárdokat bukott, az a ti bolsi "kormányzásotok" volt! Államadósság 2002.: 8000 milliárd, államadósság 2010.: 22000 milliárd, mégpedig úgy, hogy a növekmény 14000 milliárdon (ennyit buktak a magyar emberek!) ti semmit nem vettetek, semmit nem építettetek, senki/semmit nem támogattatok, helyette ezerrel népzsebeltetek! Éppen úgy,ahogy azt Márki efftársatok jelenleg is tervezi!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:10
Gréczyvel kapcsolatban vitatkozzál a nemzeti nyomozó irodával én csak linket másoltam.
Ezt meg kérdezd meg mihály gazdádtól,mikor hazudott .Akkor amikor ezt nyilatkozta vagy később.
privatbankar.hu/cikkek/migracio/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai-kormanyt-231457.html
A kötvényesekkel kapcsolatban meg a habony rogán duó az illetékes.
444.hu/2018/10/08/30-milliard-forintot-buktak-a-magyar-emberek-a-rogan-fele-letelepedesi-kotvenyeken
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsi! A kolcsont amit az IMF-tol vettek fel, vesztartaleknak szantak, es nem lett felhasznalva. Ezert tudta O1G elvtarsad visszafizetni. Helyette viszont most van magas kamatozasu kinai es orosz hitel, az allamadossag meg mar 50 ezer milliard fele kacsingat. Rekord magas Euro arfolyammal es 20%-os inflacioval fuszerezve.
Inkabb most vagunk allamcsod kozeli helyzetben te nagyon barom.
kereső
7 millió dollár, az hét millió dollár. Ennyi érkezett a baltás kiadása előtti napon az MKB bankba. Készpénzben felvéve- útja /sorsa ,tovább ismeretlen.(???).
csak úgy....
@kereső: talán abból ment férjhez récsöl...,állítólag az apja sosem volt vagyonos de köllött a kelengye ?!
kereső
@csak úgy...: Nem tudom. De, nagyon remélem, hogy egyszer fény derül a "guruló dollárok" sorsára is. Talán van az útjára valahol egy akta az óperencián túl.
ómió
@kulabombaafityiszre: Arról, hogy vannak utólag könnyen, vagy akár sehogy se bizonyítható történések - ha nincs más dolgod - vitatkozzál te, akárkivel! Az államcsőd-szitut meg, amit hátrahagytatok, szükségtelen bárkitől is megkérdeznünk: éreztünk a bőrünkön, 2010-ig meg főleg a zsebünkön, amit igencsak célba vettetek! Most is arra pályáztok! A kötvényesek meg hozzájárultak az általatok okozott szarból való kimászásunkhoz. Amin meg a magyar emberek "buktak", az a ti "kormányzásotok", államcsődötök és népzsebelésetek volt. És azon "nem kicsit, nagyon"! Ennyi!
ómió
@Yoda69: Ha bolsi látnál, ne másra hazudd, hanem nézz a tükörbe! Ott meglátod! "Vésztartalék" meg oda kell, ahol "vész" van - kopogtat az államcsőd! Ahogy nálunk 2008-ban! Az IMF-től meg nem a "vésztartalék" miatt (azt már 2008-ban megkaptuk - "ellentételezésként" az efftársaid által bevállalt népzsebelésért) voltunk képesek megszabadulni, hanem mert néhány év elteltével (buktak az államcsődokozó efftársaid) a pénzpiacokon már adtak nekünk kölcsönt! Olyat, amiért már nem kellett népzsebelési fogadalmat tenni! Ma meg, akármilyen hitel van is, annak van "ellentétele" (Paks2, déli vasútvonal), de milyen "ellentétele" volt annak a 14000 milliárd Ft-nak, amennyivel az "emúttnyócévben" az államadósságunk megnőtt? Elárulom: semmilyen! Azt simán felvettétek és elloptátok! Most meg, bolsiék, fajkreténje, olyan "államcsődközeli helyzetben" vagyunk, hogy az összes hitelminősítő felminősített bennünket! Na, innét hazudozzál tovább!
ómió
@kulabombaafityiszre: Látom, neked máig is az a "támpont", amit a bolsi "kirakatok" hazudoznak! Mert, ugye, egy "kivívott" efftársi államcsődöt - mifenét lehet vele kezdeni - "csak dícsérni lehet"! Gyengeelméjűeknél kizárólag! És azoknak, akik ezt elhiszik!
Nessy
@ómió: A 2010-s államadósság többszöröse, a sok száz milliárdos titkosított hitelállomány nem zavarja mimóza lelkét? Van egy rossz hírem! Ebből kutya nehéz lesz kimászni, mert ez már egy adósság spirál!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:19
Menjél akkor nyaljad tovább a mihályod picsáját,idióta.
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsevik kutya. Csodbe vittetek az orszagot.
Inkabb romaniaban oszd az eszt te nagyon barom.
ómió
@Yoda69: A csődöt a bolsevik tetübandád hozta a nyakunkra még 2oo8-ban! Kár rugóznod, hogy másra hazudd! Ha meg bolsevik kutyát látnál,az elmebeteg fajtából, nézz tükörbe! Ott lesz az! És ehhez még Romániába se kell visszamenned, baromarc! Sőt, a tetves románságodat se kell hozzá másra hazudnod!
ómió
@kulabombaafityiszre: És Böszme vezéred irányába, bolsiék fajkreténje, teljesítetted már a mai napi benyalási kvótádat? Vagy ezt már Maki efftársatoknál kell lerónotok?
ómió
@Nessy:A 22000 milliárdnak (2010-es államadósság) már "többszöröse" lett a 42000 milliárd? Zakkantéknál ez a "matek"? Akkor, előbb számolj, bolsiék zakkantja! A 22000 milliárdos adóssághegyeitek éves kamatos kamatai 1000-1500 milliárdra rúgnak! Ezt évente (11 év eltelt) add hozzá a 22000 milliárdhoz, aztán igen közel kerülsz a 42000 milliárdhoz! Hozzájőn még az orosz hitel (Paks) egy része, plusz a támogatások miatti államháztartási hiánytöbblet és máris 42000 milliárdnál tartunk! Innét sipákolj tovább!
Yoda69
@ómió: Bolsevik barom! Hol volt 2008-ban államcsőd? Mar megint hazudsz román barom állat.
Az államadósság meg mar inkább 50 ezer milliárd, semmint 44. Persze nálatok 6 ezer milliárd mar nem tétel, mert simán ellopjatok a magyar emberektől.
ómió
@Yoda69: Mondtam már - agy nélkül nem érted(?) - ha bolsevik barmot látnál, nézz tükörbe! Ott lesz az! Ne másra hazudd a tetves bolsiságodat! És, hogy hol volt államcsőd? Hát, azoknál - mint pl. nálunk is - akik visítva rohantak előle gigakölcsönért az IMF-hez, mert a pénzpiacon már senki nem adott nekik! Érted, bolsiék fajkreténje, onnét Internacionalisztánból? Vagy a megértéssel megvárod, amig majd lesz egy agydonorod? Pár napja írta a bolsi kanászkörtötök, hogy az államadósság 42000 milliárd! Ebből mintegy 38000 milliárdot még az "emúttnyócévben" a bolsi tetübandád "vívott ki" nekünk! Sikerült felhazudnod mára 50000 milliárdra? Akkor, húzzál bele, hogy magasabbra hazudhasd, bolsi fajgörény! És ellopásról makogsz? Te, akinek a bolsi tetübandája még az államadósság "bevételi oldalát" is szétlopta? Sürgesd meg, idiótája, az agydonorodat!
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsi szarrago. A fasznak rontod itt a levegőt. ide hányod idióta sületlenségeid, meg a naci propagandat. Mocskos kommunista bérenc vagy.
ómió
@Yoda69: Mondtam már, bolsiék elmebetege: bolsi szarrágót meg mocskos bolSSi kommunista bérencet tükörbe nézve láthatsz, meg, amikor az efftársaiddal együtt zengitek a "szent zsoltár" Internacionálétokat! Vagy már egy kávéskanál eszed se maradt ennyit megjegyezni? Akkor, ettől vagy te "jó efftárs"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.