Közleményt adott ki a Megafilm, amely azt írja, hogy a 2021-es év a Megafilm életében – a pandémia ellenére – nagyon mozgalmas és termékeny időszak volt. A közleményből kiderül, hogy az Elk*rtuk lett 2021 legnézettebb magyar filmje. A közlemény úgy fogalmazott, hogy a Helmeczy Dorottya és Kálomista Gábor producerek által készített film, az Elk*rtuk több mint százharmincezer ezer nézővel lett az év legnézettebb magyar filmje – írta az Origo. Az óriási siker abból is látszik, hogy a világszínvonalú thriller médiamegjelenéseinek száma közel ötezer; ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén. A közlemény kitér arra is, hogy pro és kontra a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó film volt, amiről még azoknak is van markáns véleményük, akik nem látták. A portál emlékeztet, hogy a Google szerint a film kategóriában a magyarok az Elk*rtuk kifejezést gyakran keresték, a keresések között a második helyen végzett a Venom 2 után...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@csak húgy...: @Horizont: @kereső: @kula: @jesz: úgy szopik ez mint csak maguk ? - a csille kenőcsből ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@koszpeko: @Emmersson71: @simmering73: @jesz: @bakcsubakka: De maguk akkor is csak Denevér-farháton élnek ?
namihami
Volt aki négyszer-ötször is. Általában tanítási időben...
És aki bemutatta a jegyet (pl Szerencsejáték Rt.) az másnapra szabadságot is kapott. (lásd még anno véradás)
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is ?
durbincs
@kissé felnőttem: @Néro: @sgl: @Aki Én:@Nessy: @kula: csak mert magukat agyplasztikázták lent bányába 50IQ-ra ?
de mit szól ehez @justhpeter: @Istenakinincsen: @Horizont: @RonaGyuri: @human: @simmering73: @Gauntlet: ?@surdilloFUJT: @lusta: @simmering73: + ez @peterkelemen: a dögkutlakó ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: @bakcsubakka: @Pági: @Havanagi: @CsipkeRózsa: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok