Vajon Jakab Petra új fotója üzenet Bundás Andinak? Azért fotózkodott bundás kenyérrel? Nézzék ezt a szerencsétlen kretént:     Az egyik megldás az, hogy a bundás kenyérrel esetleg Bundás Andinak (Varga-Damm Andrea) akart üzenni valamit.   Ki tudja, mi a megoldást? Az egyik megldás az, hogy a bundás kenyérrel esetleg Bundás Andinak (Varga-Damm Andrea) akart üzenni valamit. Ki tudja, mi a megoldást? Vagy Peti már készül a bukásra, és gasztroblogger lesz? Mert akkor annak elég szar lesz. Legalább annyira, mint amennyire pártelnök.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: @Istenakinincsen: @Aki Én: @Eladott Ország: ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: @Istenakinincsen: @Aki Én: @Eladott Ország: ?
durbincs
solidedge: @kissé felnőttem: @Lepényleső: @csak húgy.: @jesz: Mert maguk meg A denevér-farhátat csipázzák csak ?
KisTehen
->csirkafarhát becsinált

ja, az a gyurcsány volt :)

lehet, hogy ő is a vesztét érzi?
durbincs
@koszpeko: @sgl: ménem veszi tudomásul,hogy magának ennyi jutott ? kb 50IQ ? bánya-nyomi ? + Ha má csilletöcsköléshez is kell ?
igaz @bakcsubakka: ? igaz @csak húgy...: - @kissé felnőttem: @RonaGyuri: ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: ?
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.